10 idei de cadouri pentru femeia iubită

de WTA.ro

Cui nu-i place să primească un cadou neașteptat? Este adevărat că în multe ocazii se spune adesea că gestul este cel care contează și este adevărat: un cadou personalizat sau un „detaliu” drag pus în evidență într-un mod neașteptat este apreciat mai mult decât valoarea economică pe care acel cadou o are. Deci, iată 10 idei de cadouri pe care fiecare femeie visează să le primească cel puțin o dată în viață.

Cu siguranță că o bijuterie va atrage atenția femeii iubite. Indiferent de ce fel de bijuterie este, singurul lucru care contează cu adevărat este că a fost dăruită din dragoste și este ceva pe care o aceasta o poate purta mereu, pentru toată viața. Nu ezita să pariezi pe bijuteria prin excelență: inelul de logodnă. Dar o bijuterie cadou reușită poate fi și o brățară, un colier sau o pereche de cercei.

1. Un colier îndrăzneț

Căutați, spre exemplu, un colier cu pandantiv îndrăzneț pentru a da garderobei iubitei dvs. o notă extra-specială. Pietrele prețioase naturale, aspre și brute sunt opțiuni excelente pentru astfel de bijuterii. Un tip de pandantiv mai sentimental, clasicul colier cu medalion este un cadou drăguț în orice etapă a relației tale. Personalizați-l completând pandantivul cu un obiect foarte personal, indiferent dacă este vorba despre o fotografie, despre amintirea unei întâlniri romantice, despre piatra sa norocoasă sau despre o mică dovadă de dragoste. 

2. Bijuteriile hand-made și/sau personalizate

Bijuteriile lucrate manual sunt, de asemenea, o opțiune potrivită care va adăuga stil garderobei iubitei tale. Totodată, bijuteriile personalizate sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri, așa că ați putea căuta un astfel de obiect care să se potrivească gustului iubitei dvs..

3. Inel

Inelele din aur și argint sunt și ele un cadou perfect pentru iubită. 

Un set de inele care pot fi purtate împreună ori separat este o modalitate excelentă de a completa accesorizarea persoanei iubite. Acestea pot oferi nesfârșite opțiuni de potrivire și pot fi asortate cu alte accesorii. Căutați astfel de inele în tonul ei metalic preferat (auriul, de exemplu) sau uitați-vă după un set în două tonuri (aur/argint).

4. Cercei din cristale…

Dacă iubitei tale îi plac puțin sclipirile luminii reflectate de un cristal ori o piatră prețioasă, cristalele Swarovski sunt opțiunea ta preferată. Nu numai că sunt încărcate de strălucire, dar oferă și un aspect „high-end” pentru o fracțiune din cost. Pentru o notă suplimentară interesantă, alegeți o culoare îndrăzneață, cum ar fi aqua sau chihlimbar.

5. Bijuterii din aur roz

Cele mai citite articole

Bijuteriile din aur roz sunt cadoul perfect pentru ca iubita să se mențină în tendințele modei. Tenta de roz a acestui tip de aur provine dintr-un amestec de cupru cu aur galben, făcându-l mai durabil decât un colier de aur simplu. În ciuda „durității” sale, bijuteriile din aur roz sunt încă perfect dulci și feminine, reprezentând un cadou minunat pentru doamna ta.

6. Un ceas de designer

Am putea spune că și acest cadou intră la categoria „bijuterii”. Răsfățați-vă iubita cu un ceas de designer. Căutați stiluri care să se alinieze gustului ei și, dacă îi place să poarte un anumit brand de designer, șansele sunt că probabil au o astfel de linie de ceas.

7. Un weekend romantic

Oferă-i iubitei un weekend romantic într-un loc pe care nu l-ați vizitat niciodată și bucurați-vă de dragostea voastră. Este unul dintre cadourile care plac tuturor, vizitând un loc special și evadând din rutină. Se spune că Parisul este orașul iubirii și fără îndoială că este cu adevărat frumos și romantic. Dar adevărul este că aproape orice capitală europeană este perfectă pentru a vă bucura de un weekend romantic în doi. Roma, Lisabona, Praga, Viena, Budapesta … sunt multe orașe incredibile de vizitat în cuplu. 

O variantă la acest cadou este ieșirea la un picnic romantic. Fii original. Ghicește ce îi place și petrecți clipe de neuitat la un picnic, într-un peisaj romantic. Pregătește-i mâncarea preferată și păstrează surpriza până la final creând un moment special.  Îți vei aminti ziua aceea pentru totdeauna! De asemenea, o altă variantă la acest cadou este o cină romantică; este „un clasic” care nu se demodează niciodată! Puteți alege să pregătiți singuri o cină delicioasă cu lumânări și o sticlă de vin sau să o invitați la restaurantul ei preferat sau la cel în care ați dorit întotdeauna să mergeți, dar la care nu ați găsit niciodată ocazia să mergeți. Puteți completa acest cadou cu ceva prin care nu este nevoie să călătorești departe pentru a o surprinde: a-i oferi o noapte diferită într-un hotel foarte cochet fără a fi nevoie să schimbi orașul, va fi suficient ca să uitați de stresul zilnic.

8. Parfumul preferat

Când observați că sticla ei de parfum este pe cale să se epuizeze, anticipați și cumpărați-i parfumul ei preferat. Este un detaliu simplu, va observa că știi ce îi place și va fi un gest de care va ține cont. Nu numai că este apreciat cadoul, dar îl primește la momentul potrivit și nimic nu e mai bun decât ceva pe care îl ai atunci când ai cel mai mult nevoie de el.

9. Bilete pentru un concert sau o vizită la muzeu

Dacă iubita ta a așteptat tot anul un concert al grupului sau cântăreței sale preferate, nu ezita! E oportunitatea ta: surprinde-o cu două bilete, astfel încât să poată merge cu oricine dorește să se bucure de moment. Cu siguranță te va alege pe tine! O variantă este aceea de a alege să vizitați muzeul preferat sau să mergeți la unul în care nu ați fost niciodată, dar la care ați dorit întotdeauna să mergeți. Există, de asemenea, expoziții temporare foarte interesante de pictură, fotografie sau sculptură … îi va plăcea dacă este pasionată de artă!

10. O plimbare cu balonul

Vă puteți imagina o astfel de aventură? Sigur că nu! O plimbare cu balonul este un cadou spectaculos, va fi o aventură și, totuși, nu va fi riscantă ca alte sporturi extreme. O experiență de neuitat! O variantă mai domestică este și o cameră plină de baloane. Distrează-te, umplând o cameră cu baloane și surprinde-o când deschide ușa. Vă veți întoarce în copilărie câteva minute, … împreună!

Și … nu uitați

Indiferent de cadoul pe care l-ați alege, cu siguranță îl va iubi pentru că, în cele din urmă, singurul lucru care contează cu adevărat este să vă petreceți timpul împreună, într-un mod memorabil.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa