10 modele de drujbe electrice din care să alegi

de WTA.ro

10 modele de drujbe electrice din care să alegi

Unul dintre cele mai utilizate tipuri de scule dintr-o gospodărie este drujba, pe care o mai cunoaștem și sub numele de fierăstrău electric. Drujbele sunt însă diverse și au diferite tipuri de specificații. De aceea, facem astăzi un top al câtorva modele de drujbe, ca să-ți fie mai ușor să alegi la nevoie.

Drujba electrică de la Micul Pădurar

Dacă îți dorești o drujba electrica foarte eficientă, cu un randament pe măsură, atunci fierăstraiele electrice Total sunt o alegere potrivită. Modelul de 12” are o putere maximă de 720 W și o viteză a lanțului de 7.7 m/s. Lungimea lamei este de 45 cm, iar motorul este în 2 timpi.  

Drujba electrică DAC

Dacă vrei o drujbă care să fie potrivită pentru lucrări ample de prelucrare a lemnului, atunci Dac 322 E este alegerea potrivită. O caracteristică aparte a acestui model este faptul că zgomotul este deosebit de redus, la fel ca și cantitatea de noxe eliberate în aer. Având o formă ergonomică și o greutate redusă, acest tip de drujbă poate fi folosit deopotrivă în aplicații casnice dar și în cadrul proiectelor profesionale. O lamă de 40 cm este gata să te ajute chiar și în cele mai dificile proiecte, mai ales că puterea motorului este de 2200 W. 

Drujbă electrică Heinner

Heinner nu este un nume necunoscut pe piața sculelor sau de dispozitivelor destinate lucrărilor de construcții și amenajări interioare. Având o lungime a lamei de 35 de cm, acest produs poate fi ușor de manipulat chiar și de către persoanele care nu au neapărat o constituție dezvoltată. Motorul este electric, monofazic, iar viteza lanțului este de 13,5 m/s.

Drujba electrică Detoolz 151D

Caracteristica de bază a acestei scule este motorul poziționat longitudinal și o șină de ghidare care să te ajute să faci tăieri precise și eficiente. De asemenea, acest model îți oferă și proprietatea de oprire rapidă prin frânare, pentru o siguranță sporită a utilizării. 

Drujba electrica Procraft K270D

Este o drujbă specială, care îți permite tăierea atât longitudinal, cât și transversal. Dispozitivele de blocare sunt un avantaj major al produsului, la fel ca și sistemele de frânare care te ajută să oprești drujba aproape instantaneu.

Drujba electrică Yamamoto ECS-2870

Cele mai citite articole

Nu toate tipurile de drujbe sunt folosite pentru construcții sau lucrări de reparare. Unele sunt destinate doar curățării pomilor și gardului viu sau lucrărilor la nivelul acoperișului. 

Drujba fără baterie Stiga SPR 500 AE

Un model foarte eficient de drujbă, cu puține emisii, zgomot și vibrații reduse este drujba Stiga SPR 500 AE. Cu o greutate de doar 3 kg acest model te ajută să lucrezi rapid și eficient în orice condiții. 

Drujba electrică Stern CSE2800A

Perfectă pentru lucrări în gospodărie, această drujbă te poate ajuta să tai rapid lemnele de foc sau să realizezi anumite lucrări în cadrul proiectelor DIY.

Buran BT-2900

O drujbă electrică simplă și eficientă, Buran BT-2900 poate fi mânuită cu ușurință indiferent dacă ești amator sau profesionist.

Drujba electrică Belarus BP28-T

Acest model de drujbă este foarte comun în rândul utilizatorilor, fiindcă are caracteristici foarte bune de rezistență și fiabilitate. Ușoară și ușor de manevrat, drujba Belarus BP28-T este cu adevărat eficientă pentru orice tipuri de lucrări de tăiere. 

Drujba potrivită trebuie să te ajute să realizezi lucrările cu ușurință și să te bucuri de libertate de mișcare. În același timp, trebuie să îți asigure un nivel sporit de siguranță, pentru că lucrările tale să fie realizate în mod corect și eficient.  

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa