10 piese de mobilier esențiale în orice locuință

de WTA.ro

Atunci când dorești să te muți într-o casă nouă, nemobilată, fluxul de activități necesare și sarcini pe care va trebui să le faci, poate deveni copleșitor pentru tine, deoarece este dificil să începi un proiect nou atât de amplu, fără idei și liste de organizare a activităților.

După ce vei reuși să te acomodezi cu noul spațiu, vei avea nevoie de piese de mobilier ce sunt esențiale în orice locuință. Consultă lista următoare pentru a vedea care este mobilierul în care merită să investești:

Mobilierul esențial pentru bucătărie

Setul de bufete și rafturi

Unul dintre cele mai importante complexuri de mobilier pentru bucătărie este alcătuit din bufete și dulapuri. Datorită acestora, bucătăria ta va fi un spațiu ușor de folosit și organizat.

Mesele de bucătărie și de dining

Bucătăria ta va avea un aspect mult mai ospitalier dacă vei alege una dintre mesele dining de la nordashop.com, spațioasă și elegantă; potrivită pentru orice stil ai alege în casa ta.

Scaunele de dining și de bar

În funcție de necesitatea mobilierului, poți investi în primul rând în scaune de dining ce se potrivesc perfect cu masa pentru musafiri, cât și scaune mai înalte, de bar, dacă bufetul tău este înalt și vrei să te simți comod.

Mobilierul esențial pentru dormitor și pentru camera de oaspeți

Patul confortabil și odihnitor

Dormitorul este locul în care vrei să te relaxezi după zilele încărcate, astfel acestuia nu trebuie să îi lipsească piesa de rezistență; și anume patul. 

Patul poate fi de mai multe dimensiuni, de la single la king size, ultimul fiind cel mai încăpător. Pentru un somn liniștit apelează la o somieră și la o saltea confortabilă.

Dulapul de haine și dressingul

Cele mai citite articole

Un set de mobilă necesar dormitorului este dulapul de haine. Alege un dressing încăpător și durabil în timp. Dacă spațiul tău este mai micuț și nu te poți folosi de un dulap mare, poți apela la stativele și la cuierele pentru haine.

Noptierele și comodele de pat

Seturile de noptiere și comode oferă o atmosferă plăcută și elegantă camerei. Totodată, acestea sunt utile datorită sertarelor pe care le au și a suportului exterior pe care poți amplasa un corp de iluminat de dormitor.

Mobilierul esențial pentru living

Canapeaua comodă și fotoliile

Un set care conferă eleganță și utilitate livingului este format din canapele și fotolii. Livingul este camera în care îți inviți prietenii și familia atunci când vin în vizită; astfel, acesta trebuie să aibă mobilă destulă pentru ca musafirii să se simtă comod. 

Dacă alegi stilul modern, poți înlocui fotoliile sau poți adăuga la design-ul interior, unul sau două scaune tip bean-bag.

Măsuța de cafea

Măsuța de cafea este o altă piesă de mobilă potrivită atât pentru tine, cât și pentru musafirii tăi. Poți alege o masă doar pentru design-ul deosebit, sau poți opta pentru un design util, care să aibă și compartimente de depozitare.

Rafturile de bibliotecă

Cărțile există în fiecare casă, fie că sunt multe sau puține, primite sau cumpărate, ele au nevoie de un loc special în living. Rafturile de bibliotecă pot susține atât cărți cât și diferite obiecte decorative și amintiri, precum și căști sau CD-uri și DVD-uri cu piese audio sau filme.

Mobilierul pentru baie

Set de mobilă cu oglindă

Pentru baie, în afară de echipamentele necesare precum cada, chiuveta, toaleta și accesoriile aferente vei avea nevoie de un set de mobilă cu oglindă atașată. În acesta îți poți depozita toate produsele cosmetice și de igienă.

Lista anterioară prezintă cele mai importante piese de mobilier pentru casa ta, însă pe lângă acestea îți poți completa mobilierul cu piesele de care ai nevoie pentru utilitatea și aspectul estetic plăcut al locuinței tale.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa