11 medici din Spitalul Județean de Urgență Suceava sunt infectați cu noul coronavirus. Aceștia sunt din secțiile UPU, Boli Infecțioase, Pneumologie și Ortopedie. În județ sunt confirmate 19 cazuri

de WTA.ro

Un număr de 11 medici ai Spitalului Județean
de Urgență Suceava au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus.

Potrivit unui comunicat de presă al SJU
Suceava cei 11 medici sunt internați în secția de Boli Infecțioase a spitalului.

Cei 11 medici sunt din secțiile UPU, Boli
Infecțioase, Pneumologie și Ortopedie.

SJU Suceava spune că măsurile luate au fost de izolare a medicilor la domiciliu și ulterior internare în funcție de agravarea simptomatologiei și tratarea lor potrivit protocolului.

Cele mai citite articole

Totodată, s-a decis înlocuirea lor cu
personalul medical existent.

Spitalul Județean Suceava menționează că în magazie are circa 725 de kit-uri de echipamente medicale care vor fi distribuite pe secții și vor fi utilizate conform planului de măsuri pentru pregătirea spitalelor pentru pandemie.

Managerul SJU Suceava, Vasile Rîmbu, a anunțat sâmbătă seara, că au fost achiziționate și sunt în drum spre Suceava și alte 500 de echipamente complete de protecție și 20.000 de măști de protecție.

The post 11 medici din Spitalul Județean de Urgență Suceava sunt infectați cu noul coronavirus. Aceștia sunt din secțiile UPU, Boli Infecțioase, Pneumologie și Ortopedie. În județ sunt confirmate 19 cazuri appeared first on NewsBucovina.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa