3 aparate electrocasnice care îți ușurează viața

de WTA.ro

Gestionarea timpului liber a devenit o provocare în viața fiecărei persoane, toți fiind nevoiți să jongleze zilnic între rezolvarea îndatoririlor profesionale și sarcinile casnice. De cele mai multe ori, balanța importanței dintre cele două se înclină în fața responsabilităților provenite de la job, deoarece activitățile din gospodărie pot fi amânate mai ușor.

Cu toate acestea, dintr-un loc primitor și relaxant, locuința se va transforma într-un mediu dezordonat, dominat de haos și incertitudine. Pe lângă factorul estetic, vei pierde timp prețios căutând un set de haine curate în dulap sau tacâmuri pentru a savura o masă comandată de la restaurant.

Un ajutor de nădejde în rezolvarea acestei ecuații complicate este tehnologia, domeniu în care apar inovații în fiecare an. Evoluția din sectorul tehnologiei are ca scop principal ușurarea și îmbunătățirea calității vieții cu ajutorul electrocasnicelor sau gadgeturilor inteligente. 

Indiferent că ai nevoie de un aparat care să gătească o cină delicioasă în timp ce urmărești serialul preferat, un device eficient pentru îngrijirea hainelor sau un gadget interesant în păstrarea curățeniei în casă, am pregătit o serie de recomandări demne de luat în seamă. Când vrei să petreci timp de calitate în compania familiei, apelează cu încredere la următoarele electrocasnice.

Multicooker

Dacă ai un program încărcat la serviciu și ajungi acasă destul de târziu, oboseala acumulată de-a lungul zilei își va spune cuvântul imediat ce te așezi pe canapeaua confortabilă din sufragerie. De acolo, începe o luptă internă între dorința de relaxare și necesitatea de a hrăni întreaga familie.

Desigur, există posibilitatea să comanzi un preparat rapid prin intermediul telefonului, însă dacă adopți acestui obicei des, s-ar putea să-ți influențeze negativ bugetul. Așadar, o alternativă rentabilă și sănătoasă în același timp este un multicooker, capabil să gătească singur diverse preparate alimentare, doar prin apăsarea unui simplu buton.

Cele mai citite articole

O revelație în rândul gospodinelor ocupate, multicookerul înlocuiește orice aparat de gătit, întrucât îndeplinește mai multe roluri simultan. Așadar, când cei mici au pofta de pui crocant, dar tu vrei să te bucuri de o friptură delicioasă, ambele feluri de mâncare pot fi gata în câteva minute.

Uscător de rufe

Util în cazul persoanelor care locuiesc într-o garsonieră cu dimensiuni reduse, un uscator rufe păstrează hainele într-o condiție excelentă, fără cute inestetice, astfel încât nu trebuie să-ți faci griji în privința călcatului. În plus, anumite modele beneficiază de funcția de igienizare, destinată lenjeriei intime, articolelor vestimentare pentru copii sau prosoapelor, pentru a elimina microbii și bacteriile.

După ce ai scos rufele curate din mașina de spălat, nu-ți mai rămâne decât să le transferi în cuva uscătorului, să selectezi programul preferat și să aștepți ca magia să aibă loc. Avantajul notabil este că poți purta imediat rochia sau perechea de pantaloni, în cazul în care te grăbești să ajungi la întâlnirea importantă de la serviciu.

Aspirator robot

O inovație pentru curățarea locuințelor, aspiratorul robot este un aparat eficient și practic din multe puncte de vedere. În primul rând, este un dispozitiv autonom, care reușește să strângă mizeria acumulată pe covor, parchet și gresie, fără a fi controlat manual de o altă persoană.

Interesul pentru aspiratoarele robot a crescut vertiginos în ultimii ani, datorită performanței înalte și a ușurinței de utilizare. Chiar dacă nu ești acasă, ai ocazia să setezi programul de lucru al aspiratorului, iar el va porni singur, conform instrucțiunilor. 

Aparatele electrocasnice reprezintă o excelentă modalitate pentru eficientizarea timpului liber, întrucât îndeplinesc o mulțime de funcții inteligente. Mai mult, majoritatea aparatelor beneficiază de control prin internet și poți seta programul mașinii de spălat direct de pe telefonul mobil.

Sursă foto: Shutterstock

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa