3 idei de cadouri potrivite pentru o petrecere de logodnă

de WTA.ro

O petrecere de logodnă este un prilej bun de sărbătoare, dar și de a-ți arăta recunoștința pentru prietenii tăi care au hotărât să facă acest pas important, acela de a-și petrece viața împreună. Dacă încă te gândești la ce cadou să le oferi, inspiră-te din acest articol și fă cea mai potrivită alegere!

  • Produse de îngrijire de la un brand renumit

Dacă participi la o logodnă a unui cuplu în care ambii îndrăgostiți au grijă de imaginea lor, ai putea să le dăruiești produse de îngrijire de la un brand renumit. Cu siguranță, dacă ai fost invitată la petrecerea de logodnă, îi cunoști pe cei doi și știi care este brandul lor preferat, astfel că ai putea să profiți de acest lucru și să le faci un cadou care să îi încânte. Există o mulțime de seturi de îngrijire pentru damă și bărbați, de la cele pentru baie până la creme de corp, de față sau parfumuri.

Dacă încă nu te-ai hotărât asupra darului, poți alege un Jean Paul Gaultier parfum atât pentru ea, cât și pentru el. Cu siguranță nu vei da greș, iar logodnicii vor aprecia gestul tău, amintindu-și de cadou cu fiecare ocazie în care aleg să poate parfumurile dăruite de tine.

  • Aparate casnice

Pe viitorii miri îi așteaptă o nouă viață împreună; așadar, ai putea să contribui și tu, cu ajutorul cadoului pe care îl oferi la logodnă. Indiferent că se mută într-o locuință nouă sau nu, cu siguranță unele aparate casnice le vor fi de folos, deoarece viața în 2 presupune mai multe responsabilități. Iată câteva exemple de cadouri care să te inspire:

  • robot de bucătărie – indiferent dacă celor doi le place să petreacă timp în bucătărie sau nu, cu siguranță un robot de bucătărie, care să îi ajute la prepararea mâncării și a prăjiturilor, va fi apreciat de către ambii.
  • aparat de călcat vertical – cu siguranță un astfel de aparat va fi utilizat de către ambii logodnici. Un aparat de călcat vertical nu numai că ușurează această sarcină de a călca haine, dar îi ajută și să economisească timp, deoarece obținerea unor haine fără cute durează doar câteva minute, cu ajutorul unui astfel de aparat.
  • aparat de cafea – un aparat care poate prepara un întreg spectru de băuturi calde, de la o cafea intensă la un espresso delicios, nu trebuie să lipsească din locuința celor 2. Așadar, dacă încă nu au un aparat de cafea, poți să profiți de acest lucru și să le faci un cadou inedit și folositor, în același timp.
  • Ceasuri

Cele mai citite articole

Majoritatea brandurilor au în colecțiile lor ceasuri unisex sau chiar seturi care cuprind atât ceasuri de damă, cât și de bărbați. Astfel, în funcție de stilul celor 2 prieteni ai tăi, ai putea să te orientezi spre un astfel de cadou.

Dacă stilul acestora este unul elegant, ai putea să alegi un set de ceasuri cu o curea din piele și cadran auriu, iar dacă aceștia sunt adepții unui stil mai casual, poți să optezi pentru ceasuri cu o curea argintie, din oțel.

Indiferent ce variantă alegi, un set de ceasuri va fi apreciat cu siguranță de către cei 2 logodnici. Iată câteva exemple de branduri pe care le poți avea în vedere, atunci când alegi un astfel de cadou: Calvin Klein, Hugo Boss, Tissot, Fossil sau Tommy Hilfiger.

Produsele de îngrijire, aparatele casnice sau ceasurile sunt câteva dintre ideile creative din care te poți inspira, atunci când alegi un cadou pentru cei 2 logodnici. Alege cel mai potrivit cadou pentru ei și contribuie și tu la începutul vieții lor în 2!

sursa foto: shutterstock.com

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa