3 super idei de decorațiuni pentru petreceri

de WTA.ro

Baloanele devin din ce în ce mai populare alegeri în ultimele decenii și sunt modalitatea perfectă de a sărbători orice ocazie.

Sunt disponibile în toate culorile, formele și dimensiunile. Poți să-ți comanzi azi balonul cu heliu și să vi-l fie livrat mâine!

Iată 5 idei pentru petrecerea ta tematică:

  • Baloane cu cifre pentru aniversarea vârstei.

Împlinești 18, 30, 50 ani? Nici nu contează vârsta, spiritul petrecerii va rămâne mereu tânăr.

Baloanele sunt elementul principal al decorului festiv și există o mulțime de idei de baloane pentru aniversarea vârstei. Arcade, ghirlande, buchete și fântâni de baloane, baloane cu heliu sub tavan, numere și litere de baloane…

O idee este să alegi baloane cu cifre pe care le poți umple cu heliu sau cu aer, apoi să le așezi într-un colț de decor.

Pe lângă baloanele din cifre poți adăuga alte decorațiuni tematice și tipuri de baloane în diverse forme, să creezi un colț de decor pozabil.

  • Ghirlande de baloane.

Ghirlandele ocupă un loc special printre alte decorațiuni pentru petrecerea ta, deoarece ajută la transformarea imediată a interiorului și la decorarea spațiilor mari. 

Deoarece ghirlanda este atașată de un fir (cum e cel de pescuit) și nu are un cadru solid, puteți da compoziției o formă uimitoare datorită flexibilității. 

Umflă baloanele de diferite dimensiuni, pe baza diagramei de combinații de culori pentru a crea un decor care se potrivește cu stilul casei tale sau cu tematica petrecerii.

Un efect deosebit vor oferi baloanele cromate sau metalizate, dar nici cele din folie nu sunt mai prejos.

  • Perete din baloane

Pare că trebuie să umflii infinit la baloane pentru a construi un perete din ele…dar nu e chiar așa. Cu o pompa de baloane și 2-3 prieteni terminați decorul rapid.

Cum decorezi un perete cu baloane?

Pasul 1: Umflați-vă baloanele câte 2 și le legați unul de altul de „buric” printr-un nod. Trebuie să umflați toate baloanele folosind pompa de aer să meargă treaba ușor.

Cele mai citite articole

Hint: puteți folosi baloane de culori diferite, de exemplu unul roz cu unul albastru. Dacă mergeți pe culori pastel, toate culorile trebuie să fie pastelate pentru efecte spectaculoase și unitate. 

Pasul 2: După ce a-ti facut perechi câte 2 din toate baloanele, începeți asamblarea cu ajutorul unei role de fir de pescuit incolor, din plastic.

Faceți un nod la firul din plastic exact unde sunt prinse primele 2 baloane. Adăugați alte 2 baloane și treceți cu firul din plastic la baza lor, o dată în stânga și o dată în dreapta cât să prindeți baloanele noi de bază. Continuați așa tot unind câte 2 baloane până formați o coloană suficient de înaltă pentru peretele pe care vor fi așezate.

În tot acest timp nu tăiați firul din plastic ce unește baloanele!

Pasul 3: După ce ați creat prima coloană din baloane, faceți la capăt câteva noduri pentru a le prinde bine înainte de a tăia firul din plastic.

Pasul 4: Creați încă 2 sau 3 coloane din baloane, în funcție de cât de mare doriți să fie peretele.

Hint: într-o coloană de baloane suficient de înaltă, cam cât o ușă, veți avea nevoie de aproximativ 21 de perechi de baloane, 42 de bucăți.

Pasul 5: prindeți coloanele de baloane pe perete cu ajutorul unor carlige pe bază de adeziv.

Acestea sunt în general din plastic și au o banda adezivă care se poate prinde de perete sau alte suprafețe plus un carlig. Arată ca un agățător de prosoape, dar puțin mai mic.

Daca ai 5 coloane de baloane, ai nevoie de 5 carlige, unul pentru fiecare.

Coloanele le vei prinde tot cu firul de pescuit incolor. Poți lăsa baza firului mai lungă la fiecare coloana sau adaugi fir extra la nevoie.

Începi cu primul carlig, îl lipești, legi coloana de baloane de carlig și abia apoi îl lipești pe următorul, pentru a măsura exact unde trebuie prins ca să ai continuitate la peretele tău din baloane.

Acestea au fost cele 3 super idei.

De unde iei baloane accesibile? Încearcă casacubaloane.ro

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa