4 modele de toc interesant pentru pantofii sau sandalele pentru vară

de WTA.ro

Pantofii sunt întotdeauna preferaţii femeilor. Ei pot avea diverse forme şi culori, iar outfit-urile construite aduc o adevărată bucurie. Sandalele sunt pe primul loc atunci când vine vorba despre sezonul cald. Ele pot să fie purtate de-a lungul întregului an atunci când vorbim despre evenimente elegante sau despre gale. Raxela este locul de unde poţi alege diverse forme şi culori vesele şi frumoase de pantofi şi sandale de calitate superioară.

Iată 4 modele de toc interesant pe care le poţi descoperi pe Raxela.ro si care te pot ajuta să te simţi bine în fiecare zi:

1. Tocul gros, îmbrăcat în material în relief

Tocul gros este foarte permisiv din punct de vedere al confortului. De asemenea, el este perfect pentru a fi accesorizat şi decorat cu multiple materiale, paiete, pietre sau alte elemente decorative. Un toc deosebit este cel care este îmbrăcat în material în relief. Textura sa seamănă cu un coş de paie. Vara este momentul perfect pentru a purta un pantof deosebit precum acesta. Vei putea să îl asortezi cu o pălărie din acelaşi material sau cu o geantă supradimensionată, pentru plimbările în parc sau pe faleză. 

2. Tocul cu bijuterii şi pietre aplicate

Cele mai citite articole

Un toc cu bijuterii şi pietre aplicate o să scoată în evidenţă întregul pantof, precum şi personalitatea ta. O să atragi toate privirile atunci când vei folosi un asemenea pantof cu toc plin de decoraţiuni preţioase. Pietrele de diverse culori pot să fie cu impact vizual mare şi pot face o ţinută simplă să iasă din anonimat.

3. Tocul extrem de subţire şi înalt

Un toc foarte subţire şi înalt poate atrage atenţia prin frumuseţea lui. El ajută piciorul să arate bine şi aduce un aer de eleganţă şi rafinament. Feminitatea este pusă în valoare oricând există pantofi cu toc foarte înalt. Materialele din care sunt realizaţi pantofii sau sandalele, sunt foarte importante, de asemenea. Poţi alege diverse texturi sau străluciri care să te ajute să porţi aceşti pantofi în cele mai elegante momente.

4. Tocul care preia modelul şi desenul pantofului

Poţi cumpăra o pereche de pantofi sau de sandale care să aibă un anumit pattern. Un toc interesant este cel care urmează linia desenului restului pantofului. Astfel, totul pare a fi un tot unitar. Un pantof de acest tip este unul special, pe care îl poţi folosi atunci când construieşti o ţinută care iese în evidenţă. Poţi să foloseşti haine care să te reprezinte şi care să pună în valoare silueta ta. Pantofii Raxela vor fi accesoriile care te vor face să te simţi bine întreaga zi.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa