4 motive pentru care Vmax Karting este cea mai bună activitate în sezonul rece

de WTA.ro

Vmax Karting, este cea mai mare pistă de indoor karting din București. Aceasta se bucură de atenția publicului de la începutul acestui an, când, cei 2 piloți de curse Robert Vișoiu și Matei Mihăescu au lansat proiectul, o pistă ultra modernă, într-o locație deschisă pe tot parcursul anului. 

Deși a venit iarna, există o mulțime de modalități de a vă bucura de sezonul rece. Activități care se vor mula atât pe nevoile copiilor cât și pe cele ale adulților, menținând lunile reci la fel de distractive și interesante precum în cele calde.

Iată 4 motive pentru care Vmax Karting, cea mai nouă experiență din zona de entertainment este perfectă pentru perioada aceasta a anului. 

1. Este întotdeauna vremea de curse! 

Platon Photography

Fie că plouă sau ninge, temperaturile pe circuit sunt întotdeauna ideale pentru curse. Vmax Karting este un circuit indoor, ceea ce înseamnă că te poți întrece chiar și în tricou, pe un circuit complet uscat. Iar dacă nu vrei să te întreci și ai venit doar să-ți susții prietenii, poți vedea depășiri spectaculoase dintr-o tribună confortabilă savurând o ciocolată caldă. 

2 Este accesibil 

Platon Photography

Cele mai citite articole

Multe alte activități de iarnă pot fi extrem de costisitoare. Dacă mergi alături de familie sau prieteni la schi sau la un parc tematic, vă puteți aștepta să cheltuiți mulți bani pentru intrare, mâncare, băuturi și alte zeci de lucruri. Vmax Karting, organizează o mulțime de promoții în fiecare săptămână și oferă diverse pachete pentru a transforma iarna în cel mai distractiv sezon. Consultați ofertele și pachetele pe website-ul www.vmax.ro 

3. Nu este supraaglomerat, o activitate COVID safe 

În contextul actual, unul dintre cele mai importante avantaje ale pistei îl constă faptul că este o activitate COVID safe. Cei de la Vmax și-au luat toate măsurile de siguranță împotrivă combaterii COVID. Purtarea măștii este obligatorie în incintă, după fiecare cursă căștile sunt dezinfectate într-un aparat de dezinfectat căști pe bază de ozon, iar accesul se face pe bază de rezervare. 

4. Este incitant

Platon Photography

Să fim sinceri … Multe activități de iarnă sunt plictisitoare. Cursele de go-kart pe circuitul Vmax sunt incitante și dinamice. Cele patru rampe şi două poduri duc experiența la alt nivel! Poziționate în locuri strategice acestea necesită o abordare diferită pentru a le naviga cu succes. Cele 27 de viraje cu variații de complexitate te țin în priză și te provoacă constant să cauți linia perfectă. Bineînțeles nici un circuit nu ar fi complet fără un ac de păr, o provocare până și pentru cei mai experimentați piloți. 

Cea mai nouă experiență de curse te așteaptă la Romexpo (pavilioanele C4-C5), parcarea D. Provoacă-ți prietenii la o cursă și pregătește-te pentru o iarnă plină de adrenalină. 

Ne vedem pe circuit!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa