4 sporturi pe care le poți practica iarna

de WTA.ro

Iarna vine cu bucuria primei zăpezi, cu freamătul și emoția Sărbătorilor și cu distracțiile pe pârtie., în vacanță, printre brazii îmbrăcați în troiene argintii. Iată care sunt cele mai populare sporturi pe care le poți practica iarna, alături de familie și prieteni.

Jogging pe zăpadă

Cel mai simplu sport de iarnă este joggingul, potrivit pentru orice vârstă. Echipează-te adecvat și aleargă în ritmul tău, ca să te bucuri de aer curat și mișcare în aer liber. Te vei simți mai bine nu doar fizic, ci și ca stare de spirit, pentru că decorul alb, soarele și senzația de libertate vor alunga stresul și oboseala.

Nu neglija încălțămintea și îmbrăcămintea pe care le porți la jogging, pentru că nu vrei să riști accidentări sau răceli de sezon. Alege haine comode, potrivite pentru mărimea ta și optează pentru texturi impermeabile, special realizate pentru alergare în sezonul rece.

Hai cu toți la Ssăniuș!

Un alt sport de iarnă pe care poți să-l practici împreună cu toți membrii familiei este săniușul. Cei mici vor fi încântați de aventura pe derdeluș, iar cei mari își vor aminti cu drag de zilele copilăriei.

Alege o sanie trainică, realizată din materiale rezistente, care să nu reprezinte un pericol pentru cei mici prichindei. Poți să închiriezi aceste echipamente de la centrele deschise în parcuri și la pârtiile din stațiunile montane.

Cu Ssnowboardingul pe aripi de zăpadă

Cele mai citite articole

Dacă mergi în vacanță la munte, poți să încerci un sport de iarnă spectaculos: snowboarding-ul. Ai nevoie de o placă specială, în funcție de nivelul tău de pregătire și de suprafața pe care vei evolua. 

Există plăci scurte, pentru freestyle, plăci de lungime medie, pentru curse de viteză și plăci de snowboard lungi, pentru alunecare mai lină, în still all-mountain. Completează echipamentul de snowboard cu boots, legături, căști, ochelari, protecții, mănuși speciale și hanorace.

Trasee spectaculoase de schi

Printre cele mai populare sporturi de iarnă se află schiul, care oferă priveliști de vis și trasee atractive printre brazi și zăpezi. Poți să mergi la schi la stațiunile din țară ori să-ți planifici o vacanță în străinătate. Alege pârtii potrivite pentru nivelul tău de experiențăschior și echipează-te adecvat, cu îmbrăcăminte de schi, protecții, clăpari și, bineînțeles, schiuri.

Alege cu atenție fiecare piesă din echipamentul standard de schi, pentru a te bucura în siguranță de hobby-ul tău, în fiecare iarnă. Nu-i nevoie să faci investiții mari, cumpără cu CardAvantaj echipamente sportive în rate fără dobândă* și beneficiezi de toate articolele necesare, la prețuri avantajoase, cu eșalonări de plată convenabile. Tot ce-ți rămâne de făcut este să devii posesorul unuior carduri de cumpărături în rate și să accesezi ofertele de la magazinele partenere de echipamente sportive, hobby-uri și activități recreaționale.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa