5 accesorii pe care le poți dărui persoanelor dragi din viața ta

de WTA.ro

5 accesorii pe care le poți dărui persoanelor dragi din viața ta

Când nu știi ce să dăruiești cuiva drag din viața ta, axează-te pe cadouri practice, dar deosebite, așa cum sunt accesoriile. Astfel, vei avea siguranța că ai oferit un cadou ce va fi folosit și apreciat zi de zi, în loc să dăruiești un cadou care poate ar sta aruncat într-un colț al camerei ori în debara. În continuare, îți prezentăm câteva idei de accesorii pe care le poți dărui persoanelor din viața ta! 

  1. Ceas

Acest accesoriu se potrivește perfect atât doamnelor, dar și domnilor. Deși ceasul de mână nu mai îndeplinește aceeași funcționalitate ca în trecut, deoarece multe persoane preferă să se uite la telefon pentru a afla ora, putem spune că un ceas reprezintă accesoriul care întregește ținuta. Indiferent dacă ne referim la ceasuri bărbătești sau de damă, alege unul cu o curea din piele și cu un cadran clasic, care să poate fi purtat indiferent de tendințe, stil și moment al zilei.

  1. Curea

Deși mai mult domnii primesc în general curele drept cadou, nici doamnele nu ar trebui să fie exceptate. Cureaua are atât rol practic (de a fixa pantalonii) cât și rol stilistic, întregind perfect ținutele. Îți recomandăm să alegi pe cât posibil curele din piele, care vor rezista foarte mulți ani în stare perfectă și care vor arăta excepțional cu fiecare purtare. În ceea ce privește stilul, este important ca acesta să se potrivească perfect persoanei căreia i-o vei dărui.

  1. Căști bluetooth

Cele mai citite articole

Chiar dacă ar trebui încadrate la categoria ,,gadgeturi”, căștile bluetooth sunt foarte utile în multe situații. Spre exemplu, sunt excelente pentru persoanele care vorbesc mult la telefon (fie pentru job, fie în timpul liber), sunt utile pentru șoferi, pentru persoanele care aleargă sau care merg la sală, sunt perfecte pentru călătorii și așa mai departe. Practic, pot însoți o persoană multe ore pe zi, de aceea este bine să alegi căști calitative și confortabile.

  1. Portofel

Portofelul este unul dintre accesoriile de nelipsit din viața de zi cu zi. Indiferent unde mergi, portofelul este alături de tine. De aceea, un portofel trebuie să fie rezistent, calitativ, spațios și să arate foarte bine. Când dăruiești cuiva un portofel, este important să ții cont de preferințele vestimentare, deoarece un portofel sport nu se va potrivi unui stil elegant și nici invers. Dacă totuși vrei să dăruiești un astfel de accesoriu și nu știi care este varianta perfectă, optează pentru un portofel casual, care se potrivește în orice situație.

  1. Husă de telefon

Nu puteam să nu îți recomandăm și un accesoriu atât de important. Deoarece telefonul este parte importantă din viața multor persoane, acesta trebuie protejat de diverși factori: praf, umezeală, lovituri, zgârieturi. Cea mai simplă modalitate este prin intermediul unei huse de telefon calitativă. Spre exemplu, poți alege Huse de Iphone 12 PRO personalizate de pe motifsio.ro. Acestea sunt realizate din piele naturală și pot fi personalizate după bunul plac, cu inițiale sau cu alte simboluri. Cu siguranță reprezintă un cadou inedit și care va fi apreciat și folosit zi de zi!

Sperăm că ți-au plăcut sugestiile noastre de cadouri!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa