5 accesorii sexy pentru ținute seducătoare

de WTA.ro

Ai nevoie de o ținută sexy dar nu vrei să-ți dezvălui prea mult corpul? Nu te îngrijora! Poți să fii sexy și seducătoare și cu ajutorul accesoriilor, care îți vin în ajutor atunci când vrei să-ți etalezi feminitatea.

În acest fel, poți purta obiectele vestimentare preferate, alături de accesoriile care te ajută să nu treci neobservată. Iată care sunt trucurile pe care le poți folosi pentru ținute care întorc toate privirile, din rândurile de mai jos!

Portjartiere

Fără îndoială, portjartierele sunt accesorii sexy și extrem de feminine, de aceea merită să le introduci în garderobă. Optează și pentru ciorapi cu bandă pentru portjartier, care te transformă într-o femeie irezistibilă! Această combinație arată excelent alături de rochii sau fuste, în care să te simți bine și să arăți pe măsură.

Din fericire, magazinele de specialitate îți pun la dispoziție numeroase modele de portjartiere, care să facă parte din arsenalul feminin. Indiferent de modelul ales, investește în portjartiere de calitate, care să nu te jeneze în momentul purtării. Poți opta pentru portjartiere cu textură fină și terminații din dantelă, fie că sunt simpli, tip plasă sau mați.

Pălării

Din colecția de accesorii sexy pentru o femeie elegantă, fac parte și pălăriile cool și moderne. Pălăria este accesoriul ideal pentru a te remarca și în afara rolului de protecție, aceasta te ajută să arăți impecabil, indiferent de eveniment.

Pălăria nu trebuie să fie purtată doar la plajă sau în oraș, ci și la evenimente formale, care impun un dress code elegant. Cu toate acestea, este indicat să lași acasă modelele de pălării sport sau casual, precum șepcile și să-ți îndrepți atenția către cele cu boruri ample. Pălăriile cu boruri ample merg de minune cu o rochie neagră și un pardesiu din satin. Nu mai rămâne decât să accesorizezi ținută cu bijuterii și pantofi cu toc și ești gata de petrecere!

Bijuterii

Cele mai citite articole

Și bijuteriile sunt accesorii sexy, care te fac remarcată instant. Ia în calcul modele de bijuterii potrivite, precum cerceii lungi, care îți pun în valoare trăsăturile feței și nu uita de choker! Acesta face ravagii în rândul accesoriilor care pun în evidență gâtul unei femei, așa că mizează pe un model din catifea sau pietre cu aspect prețios.

La fel de potrivite sunt și brățările subțiri, care complimentează încheieturile și oferă eleganță fără a mai fi nevoie de accesorii suplimentare.

Pantofii cu toc înalt

Poți să obții o ținută sexy și provocatoare și cu ajutorul pantofilor cu toc, care îți alungesc silueta și pot fi purtați de oricine! Dacă te simți confortabil pe tocuri, încalță modele înalte, care să te transforme în regina balului!

Astfel, poți opta pentru o rochie midi neagră, simplă, pe care să o asortezi cu o pereche de pantofi cu toc înalt, în nuanțe intense de roșu sau burgundy. Vei obține pe loc o ținută sexy, care atrage atenția asupra picioarelor și a siluetei zvelte.

Rujul roșu

Machiajul te poate transforma într-o femeie extrem de sexy! Nu ezita să alegi un ruj roșu, un truc simplu cu ajutorul căruia să arăți impecabil.

Poți să folosești și un contur de buze în aceeași nuanță, însă nu exagera cu restul machiajului. Atunci când porți ruj roșu, nu trebuie să pui accent și pe machiajul ochilor sau pe cel al obrajilor, pentru a nu obține o ținută vulgară. Există numeroase nuanțe de roșu, pe care le poți alege în funcție de culoarea tenului tău. De pildă, rujul în roșu aprins se recomandă pentru tenul deschis și pentru femeile blonde, în timp ce roșul cu tentă portocalie se potrivește perfect pentru un ten măsliniu.

Include aceste accesorii în garderoba ta și îndrăznește să fii sexy!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa