5 afaceri în care o dubă este indispensabilă

de WTA.ro

Multe afaceri își desfășoară activitatea cu ajutorul mașinilor de transport, în special în vremurile actuale, când livrările la domiciliu sunt atât de apreciate. Autoutilitarele pentru marfă oferă multor companii o varietate de opțiuni în transportul mărfurilor. Furgonetele vin în diferite dimensiuni și pot fi adesea customizate, astfel încât să se adapteze la profilul antreprenorului. Companiile care oferă servicii de livrare sau de transport, folosesc dube pentru a transporta în siguranță bunurile, până la destinație. 

Indiferent ce profil îți dorești să aibă afacerea ta, poți alege masini și autoutilitare Mercedes-Benz, astfel încât clienții tăi să se bucure de cele mai bune servicii și produse, iar angajații de cele mai bune condiții de lucru. 

Află în continuare care sunt cele mai cunoscute afaceri în care o dubiță este indispensabilă:

1. Servicii livrări

Multe companii sau magazine online oferă livrare rapidă în aceeași zi sau maxim 24 de ore. De cele mai multe ori serviciul de livrări este externalizat către firme specializate, așa că te poți orienta și tu spre acest segment. Cu siguranță vei avea destui clienți, astfel încât o dubă îți va fi de mare folos pentru a face cât mai multe livrări în cât mai scurt timp. 

2. Transport persoane

Transfer la aeroport, excursii cu grupuri organizate, transport copii în tabără sau la evenimente, sunt doar câteva dintre activitățile pe care le poți desfășura în domeniul transportului de persoane. Vei avea nevoie de o dubă specială, cu minim 8+1 locuri, frumos amenajată și confortabilă. Atunci când lucrezi cu clienți care sunt în vacanță, exigențele sunt cu atât mai mari, astfel încât va trebui să ai și tu standarde ridicate. 

3. Transport marfă 

Cele mai citite articole

Indiferent dacă este vorba despre materiale de construcții, despre colete sau electrocasnice, o dubă este necesară pentru desfășurarea activității. Este indicat să aibă rafturi montate, astfel încât marfa să poată fi așezată în ordine și să poată fi securizată pe durata transportului. 

4. Catering

Livrarea de mâncare este un alt domeniu care a crescut foarte mult în ultima perioadă. Poți livra mâncare pentru persoane individuale sau grupuri mici, cum ar fi colegii dintr-un birou. Sau, poți face catering pentru evenimente mari, cum ar fi congrese medicale ori nunți. Este important să ai în vedere faptul că duba ta va trebui să fie special echipată pentru livrarea de mâncare și alimente perisabile, astfel încât are nevoie de frigider și chiar congelator. 

5. Organizator evenimente

Orice petrecere reușită are nevoie de multe decoruri, flori sau alte elemente de butaforie. Aparatele pentru baloane de săpun ori aparatele de înghețată trebuiesc transportate din locație în locație, iar o dubă este tot ce vei avea nevoie. Mesele, scaunele, covoarele și chiar scena pentru artiștii invitați, vor trebui transportate la locul de desfășurare al evenimentului, și readuse la furnizor, la final. 

Indiferent de domeniul în care vei decide să îți desfășori afacerea, autoutilitara este una dintre achizițiile de bază în special pentru că vorbim despre un start-up. Cu toate acestea, selectarea celui mai bun model care să corespundă nevoilor tale, poate fi un proces dificil, în principal datorită faptului că există atât de multe opțiuni. Pentru a face o alegere corectă, va trebui să știi foarte bine modul în care vei utiliza duba, inclusiv dotările pe care vrei să le aibă. 

Autoutilitarele moderne sunt echipate cu o mare varietate de echipamente, iar asta poate afecta destul de mult prețul. Nu neglija de la început un motor puternic și o tracțiune bună, precum și airbagurile sau instalația de aer condiționat. Cu toate acestea, gândește-te dacă ai neapărat nevoie de cruise control sau de navigație prin satelit. Probabil mult mai utile ar fi o bară de tractare ori sisteme de căptușeală în interior, care să mențină temperatura constantă. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa