5 ansambluri rezidențiale din portofoliul Dezvoltator Pallady în care poți cumpăra un apartament cu 2 camere

de WTA.ro

Te-ai săturat să plătești chirie și îți dorești o locuință numai a ta? Dacă nu dispui de un buget foarte mare sau dacă nu vrei momentan o locuință spațioasă, îți recomandăm un apartament cu 2 camere, în zona Pallady, de la Dezvoltator Pallady. În portofoliul acestui dezvoltator vei găsi numeroase ansambluri, realizate după cele mai exigente standarde, astfel încât să te bucuri de confort și calitate și să simți că apartamentul este cu adevărat acasă pentru tine. Îți prezentăm în continuare câteva ansambluri rezidențiale unde mai poți găsi apartamente 2 camere Pallady, din portofoliul Dezvoltator Pallady. 

Titan District 

Primul ansamblu pe care ți-l prezentăm este Titan District, amplasat pe Str. Drumul Căliței nr. 50-54. Va fi finalizat complet în august 2022, ceea ce înseamnă că mai sunt disponibile doar câteva apartamente. Îți recomandăm să mergi la vizionare, să rezervi apartamentul dorit și de restul se va ocupa agenția imobiliară Dezvoltator Pallady. 

Evia Pallady 

Este unul dintre proiectele ce va fi finalizat complet anul acesta, în decembrie. Astfel, mai sunt disponibile doar câteva apartamente. Îți recomandăm să programezi cât mai repede o vizionare pentru a afla dacă acest ansamblu rezidențial este conform cerințelor și nevoilor tale. Adresa este Str. Drumul Gura Garlitei, nr 55-59. Dintre dotările standard ale tuturor apartamentelor, trebuie să menționăm încălzirea prin pardoseală, Smart Home Ready, Ferestre Veka Premium, obiecte sanitare de la Grohe, prize și întrerupătoare Gewiss, balustrade pentru balcon realizate din sticlă securizată. 

Lemon 

Cele mai citite articole

Este situat pe Str. Drumul Gura Putnei nr. 77-87 și dispune de un total de 68 de apartamente și 74 de locuri de parcare (exterioare acoperite complet sau parțial). Regimul de înălțime este de P+4E și P+5E, ideale pentru toți cei care nu doresc să locuiască mai sus de aceste etaje. Ansamblul Lemon are o arhitectură modernă, chiar minimalistă am putea spune și este potrivit în special pentru tineri. 

Codrea Estate 

Este un ansamblu ce însumează doar 100 de apartamente, format din 3 clădiri, astfel încât există spațiu suficient și nu pare deloc aglomerat. În blocuri se regăsesc garsoniere și apartamente cu 2 sau 3 camere. Înălțimea este de 4 etaje (P+3E) și sunt disponibile 100 de locuri de parcare și 71 de boxe pentru depozitare. Chiar dacă regimul de înălțime este mic, există lift pentru fiecare clădire. 

Titan Sun Park 8 

Situat pe Str. Gura Crivățului nr. 13-17, este un proiect din seria Titan Sun Park, poate cea mai populară din portofoliul Dezvoltator Pallady. Acest ansamblu include peste 70 de locuințe și se diferențiază prin poziționarea la doar 15 minute de stația de metrou 1 Decembrie 1918. De asemenea, în apropiere există 3 școli și grădinițe, pentru cei care se gândesc să își întemeieze o familie sau să se mute în această zonă. Apartamentele cu două camere din acest complex au minim 52 mp. 

Așadar, dacă te gândești la un apartament cu două camere, îți recomandăm unul din portofoliul Dezvoltator Pallady. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa