5 avantaje ale accesării unui credit nebancar pentru afacerea ta

de WTA.ro

Când vine vorba de finanțarea unei afaceri, majoritatea oamenilor apelează la bănci. Și nu poți să-i învinovățești. Acestea sunt instituții financiare care există de mult timp, se promovează puternic prin publicitate, iar oamenii sunt familiari cu termenii și condițiile lor.

Dar, având în vedere dezvoltarea societății, există și o parte mai puțin plăcută în acest scenariu. Băncile pot avea niște condiții foarte restrictive, termen lung de analiză și aprobare credit, dar și dobânzi foarte mari, rambursările lunare devenind o luptă. Dacă acestea sunt o problemă pentru tine și dezvoltarea afacerii tale, poți alege întotdeauna un credit nebancar.

Instituțiile nebancare vin să completeze dezavantajele instituțiilor bancare. Iată câteva avantaje în accesarea unui credit nebancar pentru afacerea ta:

Procesul de creditare este mult mai simplu

În anumite condiții, cererile de credit pot dura până la 30 de zile sau chiar mai mult. Trebuie să îndeplinești diverse criterii de eligibilitate și să semnezi contracte nesfârșite. Dar creditorii nebancari au, de obicei, procese simple de aplicare pentru finanțarea unei afaceri. Nu este de mirare că, la momentul actual, tot mai mulți oameni se îndreaptă către creditele acestor instituții financiare.

Majoritatea cererilor de credit nebancar necesită completarea unui formular simplu, online. Prin urmare, nu implică nicio deplasare până la sediul instituției. Iată cât de ușor poți avea un credit nebancar pentru persoane juridice de la Vitas Romania din confortul casei tale!

Condițiile de eligibilitate sunt mai relaxate

Împrumuturile bancare se concentrează adesea pe verificarea scorului de credit. În acest caz, rareori vor acorda credite noilor afaceri fără un istoric de conturi. Dar criteriile de eligibilitate sunt mult mai puțin strice în cazul creditorilor nebancari.

Instituțiile nebancare iau în considerare mai mult decât scorul de credit și oferă o șansă oricărui utilizator, prin acordarea de împrumuturi customizate.

Ai acces imediat la fondurile pentru afacerea ta

Cele mai citite articole

Cererile de aplicare pentru un credit nebancar sunt revizuite în cel mult 24 de ore. Dacă cererea ta de împrumut este aprobată, poți avea acces la fonduri în aceeași zi sau în dimineața zilei următoare.

Deci, dacă ai nevoie de o finanțare urgentă pentru afacerea ta, obținerea unui credit nebancar de la Vitas România este varianta ideală.

Poți folosi creditul așa cum îți dorești

Instituțiile financiare bancare impun adesea norme stricte privind modul în care ar trebui cheltuite împrumuturile, în special în cazul întreprinderilor mici și a celor înființate recent.

Dar alegând un credit nebancar pentru persoane juridice, vei avea însă libertatea de a utiliza finanțarea după propriul plan strategic de dezvoltare a afacerii.

Creditul nebancar pentru afaceri este adesea mai flexibil

În timp ce băncile sunt destul de rigide în cazul finanțărilor pe care le oferă și în modul în care sunt rambursate împrumuturile, creditorii nebancari oferă soluții mai flexibile, personalizate

Creditul nebancar pentru afaceri are adesea opțiunea unor perioade de rambursare prelungite, astfel încât plata ratelor lunare să fie mai ușor de gestionat. Acest lucru nu doar că face finanțarea afacerii tale mai ușor de planificat, dar poate îmbunătăți și fluxul de numerar, rezultând într-o afacere mai stabilă financiar.

Deseori creditele sunt ceea ce ai nevoie pentru a-ți ajuta afacerea să se dezvolte într-o piață concurențială dinamică. Indiferent dacă finanțarea este direcționată către zona de marketing, publicitate, producție sau echipamente, ea poate ficheia succesului. Așa că nu mai ezita și ia-ți creditul nebancar potrivit pentru afacerea ta!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa