5 bonusuri de cazino online pe care ar trebui să le caute jucătorii începători

de WTA.ro

În lumea cazinourilor online, veți auzi de multe ori termenul „bonusuri”.

Ca începător, bonusurile sunt cu siguranță ceva de care trebuie să fii atent și să le folosești în avantajul tău – dar ce sunt ele exact?

Ce este un bonus de cazino online?


Un bonus de cazino online este o recompensă – sau un „cadou” – pe care îl primești din partea casei. De obicei, nu există nicio condiție atașată.

Pentru a primi bonusuri, totuși, trebuie mai întâi să joci la cazinoul online potrivit. Odată ce ești membru al unui cazino online, atunci poți profita de bonusuri și să le primești în mod regulat.

Care sunt cele mai bune bonusuri de cazino online?


Deci, având acoperite aspectele de bază, acum putem discuta mai departe care sunt cele cinci cele mai bune tipuri de bonusuri de cazino online.

1. Rotiri Gratuite


Rotirile gratuite sunt preferatele absolute ale mulțimii printre fanii jocurilor de noroc.

Motivul pentru acest lucru este că oamenii sunt obsedați de sloturile online, în principal pentru că sunt ușor de jucat pe smartphone-uri. Orice oportunitate de a folosi câteva rotiri gratuite fără depunere este de obicei întâmpinată cu brațele deschise – nu există îndoială în acest sens.

Cu rotirile gratuite, indiciul este în nume. În esență, vei fi recompensat cu un număr select de rotiri gratuite pe care le poți folosi la sloturile mecanice. Fără condiții, fără trucuri.

Cele mai citite articole

De exemplu, ai putea primi 50 de rotiri gratuite doar pentru crearea unui cont la un anumit cazino online. Rotirile gratuite sunt apoi adăugate în contul tău pentru a le folosi când dorești. Dacă reușești să câștigi ceva din rotirile gratuite, banii vor fi transferați direct în contul tău de cazino online – simplu. Apoi, poți retrage banii în contul tău bancar sau prin altă metodă de plată online.

2. Bonusuri la depunere


Bonusurile la depunere sunt, de asemenea, extrem de utile.

Un bonus la depunere este atunci când depui o anumită sumă de bani în contul tău de cazino online (de exemplu, 10 Ron), și apoi primești o sumă bonus în plus față de aceasta (de exemplu, 5 Ron). În esență, acești bani sunt gratis și îi poți folosi în orice joc îți place, fie că sunt sloturi sau ruletă.

3. Bonusuri fără depunere


Bonusurile fără depunere sunt extraordinare, motiv pentru care sunt puțin mai greu de găsit.

Un bonus fără depunere este atunci când primești o recompensă (cum ar fi rotiri gratuite) fără a trebui să faci NICIUN depozit. Da, ai înțeles bine: primești bonusul doar pentru a-ți crea un cont.

Aceasta este o modalitate excelentă de a testa un cazino online și de a te familiariza cu jocurile fără a fi nevoie să faci vreun depozit.

Totuși, așa cum am menționat mai sus, bonusurile fără depunere de valoare reală sunt mai greu de găsit, motiv pentru care trebuie să fiți cu ochii în patru pentru ele.

4. Bonus de loialitate


Bonusurile de loialitate sunt atunci când un jucător este recompensat pentru fidelitatea sa față de cazinoul online, cum ar fi menținerea contului deschis timp de peste un an. Scopul din spatele bonusurilor de loialitate este de a încuraja jucătorii să rămână și mai loiali – și adesea funcționează!

5. Bonus de referință


Bonusurile de referință sunt simple: îți recomanzi un prieten să se alăture cazinoului online, și apoi amândoi primiți recompense pentru acest lucru (de exemplu, un număr de rotiri gratuite fiecare la sloturi). Dacă ai prieteni care se bucură de jocurile de noroc, ar trebui să folosești cu siguranță schemele de referință atunci când este momentul potrivit. Până la urmă, nu ai nimic de pierdut, dar ai mult de câștigat.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa