5 dorințe sexuale ale bărbaților

de WTA.ro

Dorințele sexuale sau fanteziile sexuale ale bărbaților sunt, din păcate, un subiect insuficient explorat în majoritatea cuplurilor. Desigur, ambii parteneri au un cuvânt important de spus despre ce se întâmplă în viața sexuală a cuplului, dar astăzi ne vom concentra pe ce-și dorește mai mult partea masculină. Dacă partenerul tău nu-și împărtășește fanteziile cu tine, cel mai probabil la baza acestui fapt stă o problemă de comunicare. Deschide o discuție sinceră și relaxată cu el și probabil vei descoperi că și el nutrește una dintre următoarele dorințe. 

Sexul oral 

În acest caz preferințele diferă, dar ideea general acceptată este că bărbații preferă de obicei să primească mai mult decât să ofere sex oral. Factorul exictant este reprezentat mai puțin de către actul în sine, ci de către spectacolul de care se bucură atunci când partenera întreprinde acest act. Într-o relație sănătoasă nu trebuie să existe teamă, timiditate sau repulsie față de cererile partenerului/partenerei, deci ai grijă cum tratezi acest subiect. 

Oferă-i partenerului un sex oral pe care să-l țină minte fără să te grăbești și fără să te lași oprită de inhibiții și acesta îți va fi profund recunoscător, mai ales dacă totul va fi încununat de un final fericit.   

Privitul 

Pentru o mulțime de bărbați, poate chiar mai excitant decât actul în sine este ideea de a te privi pe tine cum îți provoci plăcere. Așadar, fă tot posibilul ca priveliștea pe care i-o oferi în timp ce te masturbezi să fie una de neuitat. Desigur, un corp bine lucrat și o lenjerie intimă de calitate vor face minuni în ceea ce privește fanteziile sale. 

Începe actul sexual prin a te satisface de una singură și interzice-i, cel puțin până la un punct, să te atingă. Vei vedea cum dorința clocotește în el și abia se mai poate stăpâni. Așteptarea și excitarea obținută de pe urma show-ului pe care îl oferi îl vor trimite pe culmile plăcerii. 

Sexul în spații publice

Atenție mare, sexul în spații publice este ilegal, deci amenda poate fi pe măsura excitării obținute. Totuși, bărbații preferă să riște, cel mai adesea în păduri, pe drumuri lăturalnice, în toaletele barurilor sau în alte locuri unde v-ați putea ascunde de ochii iscoditori. 

Cele mai citite articole

Acest tip de act sexual combină suspansul și excitația cu adrenalina aferentă fricii de a fi prins, un cocktail căruia mulți bărbați nu-i pot rezista. Ai nevoie de curaj pentru a întreține relații sexuale alături de partener în locuri publice, dar rezultatul poate fi unul pe măsură! 

Masajul erotic

Fie că ne referim la masajul erotic oferit de parteneră în intimitatea propriei locuințe sau cel obținut într-un salon de masaj erotic din București, o mulțime de bărbați își doresc să încerce această experiență inedită cel puțin o dată-n viață. 

Pe lângă relaxarea și eliberarea mentală și fizică oferite de o astfel de experiență, ideea că pentru o oră doar nevoile lor sunt pe primul plan îi poate face pe bărbați extrem de atrași de această practică. Ai putea chiar să-l însoțești pe partener la o sesiune de masaj erotic și să vă bucurați amândoi de beneficiile aduse de noua descoperire. Relația voastră intimă va avea cu siguranță de câștigat.  

Sexul de dimineață

Probabil cel mai ușor de îndeplinit fantezie din această listă, practicarea sexului de dimineață va presupune, cel mai probabil, doar să vă setați alarma ceva mai devreme. Majoritatea bărbaților sunt cel mai excitați în timpul dimineții în mod natural. 

Recomandat este, pentru a vă bucura de o experiență de neuitat, să aveți parte de un preludiu cât mai lung și mai romantic. În scurt timp veți realiza amândoi că merită să vă treziți cu câteva minute mai devreme pentru un ritual care să vă facă ziua mai bună. 

Împărtășește și tu fanteziile tale sexuale cu partenerul și s-ar putea să rămâi surprinsă de cât de receptiv va fi acesta! 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa