5 idei pentru buchetul de Ziua Femeii

de WTA.ro

8 Martie reprezintă ocazia ideală pentru a-ți exprima iubirea și aprecierea față de femeile care ocupă un loc special în viața ta. Fie că este vorba despre mama, bunica, iubita, soția sau sora, trebuie să te asiguri că alegi cele mai potrivite cadouri pentru fiecare. 

Și cum nu poți da greș niciodată oferind flori, ceea ce ai de făcut este doar să faci asocierile corecte astfel încât să obții buchetul ideal pentru destinatara sa. Iată 5 idei pentru buchetul de Ziua Femeii!

Buchetul pentru mama 

Un buchet de flori pentru mama ta trebuie să fie un gest de recunoștință pentru toată grija și atenția pe care ți le-a oferit aceasta de-a lungul timpului. Mama este unică, așadar cadoul floral ales pentru ea trebuie să fie la fel. Propunerea noastră este să optezi pentru un buchet din orhidee, florile care simbolizează frumusețea, puritatea și eleganța. O floare cu adevărat fascinantă, orhideea are chiar și o legendă incitantă. Potrivit acesteia, în vremurile străvechi, în Japonia, orhideele erau găsite doar de către războinicii care își demonstrau vitejia pe câmpul de luptă. Prin urmare, ce alte flori ar fi mai potrivite pentru o femeie puternică precum este mama?

Alege un buchet de orhidee albe, asociate deseori cu iubirea dezinteresată și combină-le cu orhidee mov, un simbol al aprecierii sincere. 

Buchetul pentru soră

Cele mai citite articole

Datorită surorii tale, copilăria a fost mai frumoasă și mai plină de aventuri și de distracție, așadar, cu ocazia zilei de 8 Martie, oferă-i un cadou floral potrivit. Pentru ea, alege un buchet de flori multicolor, o explozie de culoare și de bună dispoziție. Poți miza pe florile de sezon, care cuceresc instant prin parfumul și coloritul lor. Dacă acestea se regăsesc în propria ta grădină, atunci un gest foarte apreciat va fi să creezi chiar tu un buchet special. Renunță la ambalajele pompoase și folosește doar panglici pentru a lega florile – vei obține un buchet simplu, dar totodată impresionant care va aduce zâmbetul pe buzele destinatarei!

Buchetul pentru bunica

Bunica este cea care dă naștere celor mai delicioase preparate culinare, dar totodată ea este puntea care ne va lega întotdeauna de copilărie și de basmele care au transformat aceea perioadă într-una feerică. De Ziua Femeii, dăruiește-i bunicii un buchet de lalele. Știai că în Olanda, supranumită ”Patria lalelelor”, aceste flori sunt considerate un simbol al căldurii sufletești, al păcii și al seninătății? În plus, lalelele în ghiveci sunt recomandate, potrivit unor specialiști, pentru a elimina toxinele din aer! O adevărată cură pentru trup și suflet, am putea spune!

Buchetul pentru iubita ta 

Primii fiori ai dragostei sunt sentimente incomparabile! Din acest motiv, cea care îți face inima să bată mai rapid merită un cadou floral deosebit. Pentru jumătatea poți alege clasicii trandafiri roșii, asociați cu iubirea pasională și reprezentând romantismul absolut. O altă variantă este să mizezi pe un buchet de zambile, mai ales dacă te afli într-un cuplu proaspăt format sau, de ce nu, dacă ești încă în etapa de cucerire! Fiind dedicate lui Apollo, Zeul soarelui și al artelor, zambilele reprezintă îndrăzneala, iar cele de culoare albastră sunt o demonstrație a stabilității în dragoste. 

Buchetul pentru soția ta

Cea care îți este soție își dorește, probabil, un cadou impresionant de Ziua Femeii. Ei bine, pentru ea poți alege un buchet mix de flori de primăvară, foarte generos. Optează pentru frezii, extrem de apreciate pentru parfumul lor, adaugă un strop de eleganță folosind lalele și conferă o notă de prospețime buchetului integrând zambilele!

De 8 Martie, răsfăță-le pe femeile speciale din viața ta cu buchete de flori pe măsură!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa