5 sfaturi pentru a cumpăra haine second hand online

de WTA.ro

Când faci cumpărături, vrei ca ceea ce plătești să fie de calitate. Așa că te vei bucura de el mult timp. Cum ar trebui să se întâmple asta?

1. Verifică starea articolelor pe care dorești să le achiziționezi

Când cumperi haine second hand online, sau dintr-un outlet cu firme mari, este important să verifici cu atenție starea îmbracăminții și calitatea acesteia. Verifică fiecare poză și caută orice semne de uzură sau deteriorare și asigură-te că articolul este curat și în stare bună. Fii sigură că are culoarea și materialul potrivit cu ceea ce cauți și, dacă poți, uită-te la haine în lumini diferite pentru a-ți face o idee mai bună despre adevărata lor culoare.

2. Citește cu atenție descrierea și măsurătorile

Atunci când faci shopping pe piața de haine online second hand, citește cu atenție mărimea și dimensiunile articolului din descriere. Fă-ți timp să te măsori și să compari măsurătorile pentru a asigura ca hainele ți se vor potrivi. Hainele second hand sunt unice, însă asta înseamnă și mărimi unice, deci nu te baza doar pe mărime, ci verifică și tabelul de circumferințe. 

3. Înarmează-te cu răbdare

Cele mai citite articole

Numărul mare de haine dintr-un magazin second hand online înseamnă și mai mult timp petrecut pentru a găsi ceva la modă, în stilul tău și de la mărci reputabile. Caută atât în secțiunea de bărbați, cât și în cea de femei, printre hainele pentru toate anotimpurile, deoarece nu știi niciodată unde este ascunsă o comoară vintage perfectă pentru tine.

4. Profită de promoții și reducer

Multe outleturi online organzizează des campanii de reduceri, deci fii mereu pe fază pentru cele mai mici prețuri. Abonează-te la newslettere pentru a fi anunțată când au loc reduceri și a putea să fii prima care prinde cele mai accesibile prețuri și cele mai bune produse. Nu-ți fie teamă să compari prețurile de la diferite magazine online, pentru a găsi mereu cea mai bună ofertă.

5. Gândește-te la impactul tău asupra mediului

Deși magazinele second hand sunt o variantă mult mai sustenabilă de cumpărături, gândește-te de 2 ori înainte să comanzi. Fii sigură ca ai ales ceva de care ești cu adevărat mulțumită și pe care îl vei purta cu plăcere mai mult timp. Nu comanda haine doar pentru a le proba și trimite înapoi, deoarece drumul înainte și înapoi al hainelor va amplifica amprenta de carbon și gazele emise în atmosferă.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa