5 sfaturi pentru decorare. Cea mai confortabila viata!

de WTA.ro

Idei de decorare pentru a va ajuta sa va traiti cea mai confortabila viata

1) Scoateti dovleceii
Dovleceii pot fi evidenti, dar merita totusi sa fie inclusi si pot fi cea mai simpla modalitate de a va aduce casa in spiritul toamnei. Daca doriti ceva mai sic si mai usor de ingrijit decat cei adevarati, adaugati cateva optiuni din portelan sau fire. Emily Henderson le-a presarat in toata aceasta intrare pentru o nota de spirit de Halloween.

2) Foloseste platouri de servit mai pamantesti
Vorbind de divertisment de toamna, opteaza pentru platouri de servire care se preteaza mai mult la o atmosfera rustica, pamanteasca. Scandura de branza din lemn brut, combinata cu bolurile din lemn inchis la culoare din aceasta camera de zi confortabila de Leanne Ford Interiors, reprezinta exemplul perfect.

3) Accentuati cu portocaliu
Obtineti senzatia de toamna pe tot parcursul anului cu culori inspirate de frunzis. Fie ca pui bazele cu un covor diferit, asa cum a facut Commune Design in acest living, fie ca vopsesti un perete de accent, adaugi o patura sau aranjezi masa cu pahare noi, introducerea unor culori portocalii este o modalitate sigura de a da startul toamnei.

Cele mai citite articole

4) Infrumuseteaza-ti florile pentru toamna
In acest salon eclectic de mare impact, realizat de Brigette Romanek de la Romanek Design Studio, amestecul de elemente albe si negre, piese casual si sofisticate, precum si materiale dure si moi, asigura un aer atemporal pe tot parcursul anului. Pentru a-i da o nota mai mult de sezon, asigura-te ca florile tale se simt pregatite pentru toamna

5) Pictati un perete de accent
Decorati in verde si maro pentru a aduce un pic de pamantesc in camera dvs. O nuanta de albastru-verde intens, precum aceasta dintr-un spatiu realizat de Arent & Pyke, este perfecta pentru un coltisor mai mic, pentru a crea un mediu complet cocoonat.

Poti afla mai multe despre cum sa ai un design biofilic in casa ta, sursa articolului a fost asigurata de Rives.

Sursa Foto: Refu | Autor: RevistaOMF

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa