50 de idei afaceri pentru femei

de WTA.ro

Ideile de afaceri pe timp de criza reprezinta oportunitati excelente, dupa cum subliniaza analistii, daca vrei sa renunti la locul de munca actual, ori daca vrei sa iti suplimentezi veniturile, sau daca pur si simplu te atrage antreprenoriatul. Mai ale femeile sunt atrase in ultima vreme de aceste oportunitati de a-si extinde domeniul profesional si, mai ales, cel al veniturilor. Trebuie sa stii ca nu trebuie sa fii o supra-femeie pentru a desfasura o afacere de succes. Important este sa pui suflet, sa te concentrezi asupra a ceea ce ti-ai propus sa obtii si sa fii mereu deschisa pentru a acumula lucruri noi.

Dar…Nu toate afacerile sunt potrivite pentru femei. Dupa cum evidentiaza analistii de business e greu, de exemplu, sa ne imaginam comercializand detergenti industriali aE de exemplu. Pont:A Ideile de afaceri mici pot fi si ele idei de afaceri profitabile, banoase, iar secretul succesului lor sta in oportunitatile de dezvoltare pe care le prezinta. Se spune ca munca la domiciliu se dovedeste a fi de multe ori un vis neimplinit. Iata de ce aici ai o lista cu 50 de idei de afaceri pentru femei. Astfel, ne-am bucura daca din lista de mai jos ti-ai putea alege viitoarea afacere.

Cele mai citite articole

Iata 50 de idei de afaceri pentru femei. Este suficient sa aveti rabdare pentru a le parcurge pe toate si sa alegeti ce va place. Puneti pe lista personala ce va place din lista noastra!

 1. Freelancing in training de specialitate. Fie ca doriti sa deveniti trainer pe project management, pe limbi straine, pe managementul timpului, pe marketing de gherila sau pe PR, sansele dvs. sunt sporite. Deoarece majoritatea romanilor cauta in ultimul timp sa isi perfectioneze abilitatile si competentele. Daca sunteti o femeie care are specializari, acreditari si experienta de lucru solida, atunci va numarati printre cei care isi pot pune in aplicare mici idei de afaceri in training.
 2. Organizare de cursuri de Public Speaking. Public Speaking-ul a devenit una dintre cele mai cautate specializari, un sector in care multi romani doresc sa se implice. Aceasta este o idee de afaceri profitabila pentru cele care doresc sa porneasca proiecte de viitor, pe cont propriu, ca freelanceri.
 3. Pensiune canina. Pensiunile canine nu au disparut si unele chiar au obtinut profit. Pensiunile canine cer capital minim de 10.000-15.000 de euro pentru a functiona corect si sunt afaceri profitabile pentru cei care aleg o locatie strategica pentru audientele lor tinta.
 4. Consultant de marketing pentru afaceri mici. Marketing-ul este vital si nu doar afacerile mari, complexe au nevoie de aceste servicii. Marketing-ul se adreseaza si afacerilor mai mici tocmai pentru a le scoate din anonimat, a le ajuta sa creasca.
 5. Organizare de petreceri pentru copii. Copiii adora petrecerile si parintii au inceput de cativa ani sa nu le mai pregateasca singuri zilele aniversare. Puteti fi o organizatoare de astfel de petreceri si sa faceti o afacere din asta. Trendurile spun ca asemenea organizatori, care sa se ocupe de fiecare detaliu, sunt foarte cautati. Si aceasta e o idee de afacere mica si profitabila, care nu necesita capital solid de investitii.

  People on a social media conference

 6. Consultant de cariera. Poti fi aceasta pentru cei care nu stiu ce vor sa faca in viata. E mare nevoie de specialisti care sa ofere serviciile de consultanta care sa ajute oamenii sa isi gaseasca drumul in cariera.
 7. Firma de catering vegan/vegetarian. Faptul ca multi romani se orienteaza catre regimul vegetarian e o realitate. Exista oameni dispusi sa isi asigure o anume dieta si ei sunt cei care vor apela la serviciile firmelor de catering specializate in sectorul de interes pentru ei. Firmele de catering vegan si vegetarian reprezinta idei de afaceri de viitor, afaceri profitabile, care vor cunoaste o dezvoltare prielnica timp indelungat.
 8. Consultanta SEO. Iata incredientul pe care multi afaceristi online il considera de baza pentru succesul unei afaceri online de top. Aceasta e considerata o afacere profitabila si de viitor, cat timp vor exista site-uri si un mediu online activ.
 9. Agentie de turism. Agentiile de turism reprezinta si ele proiecte de mare interes pentru multi romani. Aceasta e o afacere profitabila, rezervata celor cu studii in turism, cu legaturi catre profesionisti de top, cu un capital foarte serios.
 10. Mentenanta IT. Oamenii se bazeaza pe mentenanta IT, deoarece computere, servere, laptopuri, tablete, retele au impanzit tara si toate au nevoie de servicii de mentenantata. Promovati-va serviciile via mediul online si prin intermediul prietenilor, rudelor, colegilor de munca si veti descoperi un teren destul de fertil, in care aceste idei de afaceri mici sa devina idei de afaceri profitabile. E o afacere de condus de acasa si care necesita interventii pe teren.
 11. Firma de consultanta in HR. Din ce in ce mai mult accent se pune pe HR, pe managementul resurselor umane, pe strategiile de resurse umane, pe planificare si organizare strategica. Specializarile in acest domeniu incep sa devina puncte forte pentru numerosi profesionisti care au la indemana si numeroase oportunitati de afaceri pentru anul 2019. Puteti sa va infiintati o firma de consultanta in HR sau sa deveniti freelancer si sa oferiti servicii de consultanta pentru companiile care va solicita ajutorul.
 12. Firma de consultanta pentru infiintarea de ONG-uri. Din ce in ce mai multe ONG-uri apar si majoritatea au recurs la sprijinul firmelor de consultanta pentru a fi infiintate. Femeile care detin specializari solide in acest sector si experienta lunga de lucru, se pot orienta catre aceste idei de afaceri profitabile si de viitor in Romania.
 13. Consultanta in achizitii si fuziuni. Achizitiile si fuziunile reprezinta un alt sector fertil pentru numeroase afaceri. Puteti sa investiti in ele cu incredere si sa va asteptati la necesitati financiare destul de sporite. Veti avea de investit in identificarea unei locatii strategice, in cooptarea de specialisti de top, brokeri, consultantanti, specialisti in negocieri si nu numai.
 14. Anticariat online. Cartile vechi se cauta din ce in ce mai mult si anticariatele offline incep sa isi restranga activitatea. Nu este de mirare, caci dinamica consumatorilor spune foarte clar ca majoritatea profiturilor vin din mediul online, locatia in care trebuie sa ne dezvoltam.
 15. Magazin online/ offline de obiecte vestimentare pentru femeile insarcinate. Obiectele vestimentare pentru femeile insarcinate vor fi intotdeauna bine vandute. Multe viitoare mamici opteaza chiar si pentru obiectele vestimentare la mana a doua, dat fiind faptul ca schimbarea masurilor se produce rapid si schimbarea hainelor presupune noi si noi fonduri. Aceste idei de afaceri mici pot fi fondate si administrate de la domiciliul personal. Puteti sa incepeti cu resurse limitate si sa va dezvoltati stocul de produse in timp.
 16. Magazin online/offline de remedii naturiste. Remediile naturiste au cunoscut un puternic boom si preferinta pentru aceste produse se mentine ridicata.
 17. Magazin online/offline de materie prima pentru diverse afaceri de tip handmade. Afacerile de confectionare de lumanari decorative, afacerile de confectionare de decoratiuni si ornamente, afacerile de confectionare de invitatii si felicitari, martisoare si bijuterii si lista continua cu diverse alte tipuri de afaceri care se bazeaza pe stocuri solide de materie prima. Puteti sa va deschideti un magazin online cu vanzare de materie prima precum: vopseluri, ceara, parafina, hartie glasata, hartie cartonata, lant pentru bratari, tortite si margele, pietre semipretioase, unelte si instrumente pentru confectionarea diverselor produse specifice afacerilor ce intra in domeniul dvs de interes. Toate sunt optiuni viabile pentru a va implica in idei de afaceri mici.
 18. Consultant in marketing afiliat. Marketing-ul afiliat inca se mentine la niveluri satisfacatoare de profitabilitate pentru multi romani. Marketing-ul afiliat a reusit sa imbogateasca multe persoane si cei care detin destul de multa experienta in acest sector pot incerca sa ofere servicii de consultanta pentru cei doritori sa intre in acest domeniu prolific.
 19. Consultant in afaceri cu magazine online. Magazinele online sunt si ele oportunitati reale …

Citeste in continuare aici

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa