500 de euro falsi depistati la un tanar ucrainean. Bacnotele au fost retinute de politistii de frontiera sigheteni

de WTA.ro

500 de euro falsi depistati la un tanar ucrainean. Bacnotele au fost retinute de politistii de frontiera sigheteni

Politistii de frontiera din Sighetu Marmatiei efectueaza cercetari cu privire la un tanar din Ucraina, dupa ce acesta a prezentat la controlul de frontiera, ca dovada ca detine mijloace de subzistenta pe timpul vizitei in tara noastra, 500 de euro falsi.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: In Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmatiei s-a prezentat pe sensul de intrare in Romania un cetatean ucrainean, in varsta de 25 de ani. Pe langa documentele de calatorie necesare trecerii frontierei, in conformitate cu legislatia comunitara si nationala in domeniu, barbatul a facut dovada ca detine mijloacele minime de subzistenta necesare cat timp se afla pe teritoriul Romaniei, prezentand la control suma prevazuta de lege, constand in doua bancnote de 200 de euro si doua bancnote de 50 de euro. Pe timpul efectuarii formalitatilor de frontiera, lucratorul nostru a constatat faptul ca bancnotele prezinta serii identice, fapt pentru care s-a luat masura examinarii amanuntite a acestora, cu ajutorul aparaturii din dotare. Astfel, politistii de frontiera au constatat faptul ca cele patru bancnote nu prezinta elementele de siguranta specifice unor bancnote autentice, acestea fiind false.”

Cele mai citite articole

Bancnotele au fost ridicate in vederea confiscarii, urmand a fi trimise la expertiza, iar in cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru comiterea infractiunilor de falsificare de monede, punere in circulatie de valori falsificate, precum si falsificare de valori straine, conform Codului Penal. Cercetarile continua sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei, urmand ca la finalizare sa fie luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

The post 500 de euro falsi depistati la un tanar ucrainean. Bacnotele au fost retinute de politistii de frontiera sigheteni appeared first on ZiarMM.

Cele mai citite articole