6 aplicații pentru mobil și ipad pentru fitness și sport

de WTA.ro

Dacă vrei să alergi, să faci jogging, yoga, să mergi cu bicicleta sau să ridici greutăți, dacă ai făcut un pariu cu corpul tău,  uite 6 aplicații pentru smarthphone

Top 6 aplicații pentru mobil de fitness și sport

Ești gata să ai antrenorul tău personal în buzunar? Din fericire sunt destule aplicații pentru smarthphone și bune, și gratis, fie că ai Android sau Apple – iată-le pe 6 dintre cele mai bune.

Couch to 5K Runner – de pe canapea, la maraton

Cel mai greu pas pentru o alergare este să te ridici de pe canapea, iar acest program gratis, pus la punct o agenție guvernamentală britanica, promite să te ducă din acest punct, static, la nivelul unui om capabil să alerge fără probleme 5 km în doar nouă săptămâni.

Sigur, mulți probabil că s-ar grăbi să parieze contra ta, dacă ar exista pariul astă pe unibet aplicatie, dar acordă-i încredere și instaleaz-o de aici.

Practic, urmând programul, vei avansa pe parcursul celor nouă săptămâni de la un mini program de 15 minute la cei 5 kilometri visați și sunt câteva elemente foarte interesante:

Exercițiile sunt ghidate prin vocea unor mari atleți, printre care Michael Johnson, multiplu medaliat cu aur la JO și CM sau prin cea a prezentatorului BBC Jo Whiley

Nu trebuie să alergi continuu încă de la început, ci mai degrabă să începi cu niște curse mult mai scurte, dar cu tempo-uri diferite

FitOn – modernă, ușor de folosit și

O să îți placă! Combină HIIT cu forță, tonifiere, yoga, pilates și cardio.

FitOn este o aplicație atât de bună încât a ajuns să fie extrem de populară și printre atleții profesionșiti, după cum o spune și Constantin Mazilescu, expert sportiv, al cărui profil îl puteți viziona aici.

Vei vedea sesiuni susținute de Johnathan Van Ness, Cassey Ho sau chiar de actrița de la Hollyowood Gabrielle Union.

FitOn este una dintre cele mai bune aplicații de workout fără costuri și este disponibilă atât pe Android cât și iOS – sunt și câteva add-on-uri premium, dar o poți utiliza aplicația cu mare succes și fără să plătești conținutul acela suplimentar. Descarc-o AICI.

Daily Yoga – complexă și inovatoare

Stresul poate avea un impact serios asupra calității vieții, mai ales dacă ai un job infernal de birou sau dacă ești să zicem pasionat de pariuri online – caz în care îți recomand și un articol tare top 5 aplicații de pariuri online .

În orice caz, Daily Yoga are sute de cursuri, fiecare pus la punct de profesori de yoga, cu durate și intensități diferite, astfel încât să faci loc pentru yoga în viața ta.

Cele mai citite articole

Ce găsești în aplicație:

Sesiuni video multiple

Posibilitatea de a ține evidența cursurilor pe care le-ai urmat

O secțiune dedicată ”comunității”, unde poți să discuți pe diverse topic-uri

Runtastic – cea mai populară

Poate cea mai bună aplicație de alergare, jogging sau de ciclism, pentru că te încurajează să îți impui obiective, îți înregistrează rutele cu ajutorul GPS-ului în timp real și chiar îți permite să îți împărtășești succesul cu prietenii tăi.

În plus, Runtastic vine cu o groază de elemente super-interesante, cum ar fi opțiunea de a te lega la Apple Music, direct la niște playlist-uri cu muzică de antrenament, la tempo ridicat.

Folosește resurse destul de puține ale telefonului, încât poți să rulezi fără probleme și alte aplicații complexe, cum e unibet tv din unibet apk, în cazul în care, din nou asta dacă ești pasionat de pariuri online și vrei să tragi cu ochiul la un meci în timp ce alergi nebunește.

Daily Workouts – Fitness Trainer

Poți să rămâi acasă, dar să rămâi și sănătoasă, pentru că Daily Workouts este o aplicație gratuită, dar și bine pusă la punct special gândită pentru exerciții din propria cameră.

Îți vei alege o zonă a corpului pe care vrei să o lucrezi în special și aplicația îți va oferi un program simplu și eficient, de cinci până la 30 de minute.

Ai sute de exerciții la dispoziție – cea mai grea parte va fi să alegi una

Foarte ușor de folosit

Discipline sportive diferite din care să alegi

Fitbod – pentru exerciții cu greutăți

Dacă fenomenul de CrossFit te-a inspirat, nu ești singur.

Din ce în ce mai mulți bărbați și femei ridică greutăți decât oricând altcândva, așa că dacă îi vei da o șansă acestui program, Fitbod Weight Lifting Trainer este o aplicație ideală, care are singurul dezavantaj că îți creează dependență, aproape ca la unibet autentificare – cu unibet apk faci bani, cu Fitbod faci mușchi.

Sunt peste un milion de utilizatori activi și asta pentru că aplicația știe să se facă utilă în funcție de ce echipament dispui, deci nu ezita să o descarci de aici și să lucrezi la definiția ta.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa