6 idei inspirate de cadouri de casă nouă

de WTA.ro

Prietenii tăi sau cineva drag din familie s-a mutat de curând în casă nouă, iar tu ai primit invitația la petrecerea organizată cu această ocazie? Momentul unic în care o persoană apropiată ție se bucură de primele zile într-o casă nouă trebuie sărbătorit cum se cuvine, așa că îmbracă-te elegant, cumpără o sticlă de șampanie și inspiră-te din sugestiile noastre de mai jos pentru un cadou potrivit pentru această ocazie. Iată cum poți impresiona gazdele cu daruri folositoare, care le vor aminti cu drag de tine de fiecare dată când dau cu ochii de ele. 

O lenjerie de pat

Ce poate fi mai reconfortant decât un somn ca la carte într-o casă nouă? Însă unui dormitor echipat nu îi poate lipsi un set de lenjerie de pat de cea mai bună calitate, dintr-un material perfect pentru vise frumoase, așa cum este bumbacul. Ofertele de pe SomProduct.ro pentru lenjerii de pat sunt excelente pentru orice buzunar, așa că intră acolo și comandă produsul preferat. Nu uita să te raportezi și la gusturile gazdelor pentru care cumperi lenjeria de pat și alege un design care știi că le-ar plăcea și lor. 

Un scaun cu balansoar

Mai rămânem puțin cu gândul la recreere și momente de repaus, pentru că un alt cadou de casă nouă inspirat pe care l-ai putea face este un scaun cu efect de balansoar. Zilele pline se pot încheia pentru cei cărora vrei să le dăruiești ceva cu adevărat folositor într-un scaun de acest tip, în care stresul dispare în câteva minute. Mișcarea asemănătoare legănatului de care ne bucuram când eram bebeluși este binevenită chiar și atunci când ne uităm la televizor sau citim, așa că ai putea cumpăra un articol de acest tip pentru cei dragi.

Un abonament la o platformă de filme online

Și dacă tot am amintit de filme, ar fi păcat ca această idee să fie trecută cu vederea. Îți poți imagina bucuria de pe fața prietenilor tăi care abia s-au mutat într-o casă nouă când îi vei anunța că pentru următoarele luni vor putea urmări serialele preferate gratuit? Investiția într-un cadou de acest tip este una chiar accesibilă, dar reacția celor cărora le oferi acces nelimitat la filme de neprețuit!

Lumânări parfumate sau uleiuri esențiale

Cele mai citite articole

Fiecare casă are mirosul propriu, accentuat de aromele parfumurilor de cameră folosite. O altă idee inspirată pentru un cadou de casă nouă ar putea fi un set de lumânări parfumate pentru fiecare încăpere sau uleiuri cu care gazdele să își poată împrospăta fiecare cameră în parte. Dacă nu cunoști precis preferințele acestora, o alegere cu care nu ai cum să dai greș o reprezintă aromele citrice, care sunt pe placul tuturor.

Jucării pentru cei mici

Dacă prietenii care se bucură de noua casă au copii, le poți dărui acestora jucării sau articole de mobilier utile pentru cei mici. E foarte posibil ca gazdele să nu-și fi găsit inspirație pentru dormitorul copiilor când au amenajat această încăpere, însă le poți veni în ajutor cu câteva obiecte decorative cu rol educativ, cum ar putea fi un covoraș din burete cu cifre sau diferite forme care trebuie așezate în ordine. 

Un voucher pentru cumpărături

Propunerile noastre de mai sus nu te-au mulțumit și ești încă lipsit de idei în a alege cel mai potrivit cadou de casă nouă? În acest caz, poți da ștafeta chiar gazdelor, care își pot cumpăra după bunul plac tot ceea ce le lipsește din noua locuință. Le poți dărui un voucher de cumpărături pe care acestea îl pot cheltui într-un magazin de bricolaj, unul de mobilă sau chiar unul de obiecte decorative ori, de ce nu, poate chiar toate la un loc, dacă alegi un mall ca loc de cumpărături. 

Tu ce ai alege să oferi, din lista de mai sus?

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa