6 piese de mobilier care nu trebuie să lipsească din casă

de WTA.ro

Casa este micul tău colțișor care trebuie să te facă să te simți mereu bine, în care poți să te relaxezi sau să lucrezi, locul unde poți fi aproape de cei dragi și cel mai important, locul unde poți fi mai aproape de tine.

Dacă ai o locuință nouă sau vrei să-i dai un refresh celei pe care deja o ai, ține cont de personalitatea și stilul tău. Îți dorești să te simți bine în casa ta, indiferent de ceea ce se poartă în acest moment. Așa că mai mult decât tendințele în materie design, contează ce îți place ție și ce te face să te simți bine.

Fie că alegi un stil clasic, modern, nordic sau romantic, nu uita să ții cont și de utilitate. Confortul se poate traduce printr-un pat comod sau mai multe spații de depozitat, în funcție de necesitățile tale. Ca să ai o casă nu doar frumoasă, ci și utilă există 6 piese de mobilier care nu trebuie să-ți lipsească.

1.   Patul confortabil

Locul în care te odihnești, îți reîncarci bateriile și te relaxezi cel mai bine este patul, așa că nu îl trata cu superficialitate. O saltea cu spumă de memorie și o pernă pufoasă te poate ajuta să te odihnești mai bine. Un pat tapițat așa cum sunt paturile tapițate de la Tamos.ro nu doar că va da un aer modern dormitorului tău, ci față de un pat de lemn nu te vei mai risca să te lovești în marginile ascuțite.

2.   Șifonierul spațios

Un șifonier mare te va salva dacă nu ai o cameră doar pentru dressing. Ca să-ți organizezi hainele mai eficient, ai nevoie de un dulap bine compartimentat cu rafturi, bare pentru umerașe și sertare.

3.   Canapeaua extensibilă

Cele mai citite articole

O canapea nu poate lipsi din nicio sufragerie. Poate că este locul în care te uiți la TV sau la filme, citești sau te odihnești, însă când ai invitați deja nu mai este a ta, ci a lor. Dacă îți place să ai musafiri, cu o canapea extensibilă le vei asigura un loc la tine peste noapte ca să petreceți mai mult timp împreună.

4.   Masa pliabilă

Și acest tip de mobilier te va ajuta când ai invitați. Poți opta pentru o masă de 6 sau 12 persoane și să o deschizi pe jumătate sau toată, în funcție de câți vă adunați la masă. Avantajul este că nu va ocupa mult spațiu ca o masă fixă, pentru că o strângi atunci când nu vei avea nevoie de ea.

5.   O bibliotecă generoasă

Pentru multe cărți ai nevoie de o bibliotecă cu multe rafturi, în schimb dacă spațiul este mic te poți folosi de bibliotecă ca să mai depozitezi din lucruri, inclusiv haine. În cel de-al doilea caz o bibliotecă cu dulăpioare te poate ajuta mai mult.

6.   Un pantofar

Încălțămintea nu o poți pune în șifonier, nici nu o poți ține pe toată pe hol, de aceea ai nevoie de un pantofar unde o poți depozita fără să te împiedici de ea. În plus, într-un pantofar o poți proteja mai bine, astfel încât să nu o zgârii din greșeală sau să se uzeze din cauza soarelui sau a căldurii. 

Dacă alegi aceste piese de mobilier nu uita sa le asortezi și să alegi aceeași gamă de culori și stil pentru fiecare în parte. La final te vei bucura de o casă primitoare care îți va oferi confortul de care ai nevoie.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa