7 idei de cadouri de oferit mamei tale, de peste 60 de ani

de WTA.ro

Mama este una dintre cele mai iubite persoane din viața ta, iar faptul că înaintează în vârstă dar și că a primit o anumită experiență de viață, te poate pune în dificultate, atunci când este ziua ei, este o ocazie specială sau pur și simplu îți dorești să îi oferi un cadou. 

    O femeie peste 60 de ani, trece prin foarte multe schimbări și lucrurile s-ar putea să fie dificile, de aceea, de cele mai multe ori, vei simți că nici un cadou nu este mai potrivit decât acela de a-i oferi momente împreună cu tine. 

Totuși, viața ne pune, uneori în situația de a nu avea suficient timp, pentru a petrece timp cu cea care ne-a oferit viața, pentru că acum, poate avem familia noastră de care să avem grijă, sau pur și simplu suntem mult prea departe, fizic. 

În acest caz, oferă-i un loc, în care să aibă parte de toate îngrijirea și suportul de care are nevoie dar și să nu fie singură, precum un camin de batrani. Aici, vei fi sigur că mama ta, va avea parte de o viață mult mai bună, decât în singurătate, în special atunci când are o situație mai delicate, din punct de vedere al sănătății. 

    Iată ce alte cadouri îi poți oferi mamei tale. 

Mașină de spălat vase

    Dacă mamei tale îi place să gătească și pregătește des meniuri delicioase pentru voi, îi poți oferi o mașină de spălat vase, care o va face să se bucure mai mult de timpul în bucătărie și să nu petreacă acest timp, spălând. 

    Nu uita să îi și arăți cum se folosește și să o ajuți eventual cu instalarea. 

    Robot de bucătărie

    Cu toate că mama ta s-ar putea să fie învățată să toace legume cu cuțitul sau să stea câteva minute bune să facă o ciorbă, un robot de bucătărie o va ajuta foarte mult în procesele de gătit. 

Cele mai citite articole

    Scaun tip balansoar

    Un fotoliu de tip balansoar în care să stea să citească sau să își petreacă timpul la televizor poate fi un cadou de care se va bucura foarte mult. Acesta are efecte benefice asupra creierului și își induce o stare de relaxare și liniște. 

    Laptop sau tabletă

    Poate că mama ta este învățată deja cu tehnologia, sau poate nu. Oricum un laptop sau o tabletă nu doar că o vor ajuta să comunice mai ușor cu tine dar va avea ocazia să citească tot felul de informații și chiar să socializeze pe rețelele de socializare cu alți oameni. 

    Bilete la evenimente

    Fie că vorbim de un film, o piesa de teatru, un concert sau chiar un curs de gătit, cu siguranță mama ta, va fi foarte fericită să trăiască astfel de experiențe, dăruite de tine. 

    Ședințe de masaj

    Masajul este de foarte multe tipuri iar o femeie de 60 de ani, se poate bucura de aproape toate tipurile de masaj, de la cel de relaxare, la cel pentru drenaj sau chiar terapeutic. 

    Ședințe de înfrumusețare

    O femeie poate fi frumoasă atât timp cât ea își dorește asta. Deci, oferă-i anumite ședințe la înfrumusețare, mai ales dacă știi că le iubește. Fie că vorbim de coafat, vopsit, ședințe pentru întinerire sau zile la SPA, toate îi vor aduce zâmbetul pe față și o vor face să se simtă mai tânără. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa