7 idei de cadouri pentru Ziua Copilului

de WTA.ro

Mai este destul de puțin timp până la Ziua Copilului așa că toți părinții se pregătesc să le ofere pruncilor lor cele mai frumoase cadouri. În România, Ziua Copilului este sărbătoare națională, iar părinții pot avea liber de la serviciu pentru a petrece timp alături de cei mici. O zi întreagă împreună în familie merită sărbătorită așa cum trebuie, cu plimbări în aer liber, prăjituri, înghețată și multe activități distractive. 

Dacă vrei să îți surprinzi copilul cu un dar perfect, însă te simți lipsit de inspirație, ți-am pregătit o listă cuprinzătoare, cu cele mai interesante recomandări. De la seturi de colorat până la jucării, ai de unde alege unul sau mai multe cadouri. În funcție de bugetul disponibil, poți alege dintre jucăriile interactive pentru copii sau o călătorie la Disneyland. Iată câteva variante:

Set pentru colorat

Format dintr-o carte cu personajele preferate și o cutie de creioane colorate, acest set este ideal pentru copii cu vârste între 3 și 6 ani. Puteți petrece timp de calitate împreună, colorând paginile frumos desenate, iar apoi puteți înrăma operele voastre de artă. 

Set walkie-talkie

Destinat copiilor cu vârsta între 5 și 10 ani, acest set este ideal pentru cei mai buni prieteni care vor putea comunica ușor, chiar dacă sunt la distanță unul de celălalt. Indiferent dacă vor să vorbească seara, înainte de culcare, ori atunci când sunt „în misiune” pe aleile parcului, cei mici se vor distra maximum jucându-se de-a detectivii. 

Cărți 

Lectura este una dintre activitățile care nu trebuie neglijate nici măcar în zilele de sărbătoare. Chiar dacă, poate, cea mai mare bucurie a copiilor este să primească jucării, poți pune și o carte în punguța cu daruri. În funcție de vârsta copilului, alege cărți cu imagini atractive, personaje distractive și aventuri fascinante. 

Kit pentru fabricat slime

Cele mai citite articole

Printre cele mai mari atracții ale copiilor din ziua de azi se numără și slime-ul. Fiindcă există tot felul de rețete artizanale pentru fabricarea slime-ului, cu substanțe destul de periculoase, care pot afecta pielea celui mic, alege o alternativă sigură, dar la fel de interesantă. Un set special pentru fabricat slime conține toate substanțele necesare, în varianta ecologică, nealergenică și netoxică. Juniorul tău se va putea juca în siguranță cu slime-ul pe care îl va fabrica chiar el, iar ăsta reprezintă un cadou foarte reușit. 

Set de bowling

Disponibil atât pentru interior cât și pentru exterior, setul de bowling promite ore întregi de joacă neîntreruptă, pline cu râsete și zâmbete. Toate componentele, inclusiv mingiuțele, sunt fabricate din cauciuc moale, așa că nu există niciun risc de accidentare. Cu ajutorul acestui set, dedicat copiilor de orice vârstă, vor fi exersate cu succes abilitățile motorii, echilibrul, dar și coordonarea ochi – mână. 

Figurinele preferate

Indiferent dacă este vorba despre super eroi sau despre prințesele din povești, figurinele sunt preferatele tuturor copiilor. Putând fi utilizate în jocuri statice sau dinamice, figurinele îi pot însoți pe cei mici chiar și în călătorii sau pot dormi cu ei în serile mai agitate.

Acuarele pentru pictat pe față

Probabil, cel mai reușit cadou pentru Ziua Copilului, acuarelele de pictat pe față nu ar trebui să lipsească din niciun cadou. Cei mici adoră să se transforme în personajele preferate sau în animăluțe. Desigur, tu va trebui să realizezi desenele pe care și le doresc, așa că puțin antrenament înainte nu strică. Poți exersa câteva desene pe o foaie de hârtie, iar în momentul petrecerii îi vei încânta pe cei micuți cu talentul tău. 

Alege oricare dintre ideile de cadouri de mai sus, iar Ziua Copilului va fi un moment cu adevărat reușit. Cel mic se va bucura și își va aduce aminte toată viața de surprizele de care a avut parte. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa