700 de preşcolari şi elevi vor avea o “masă caldă”, în unitățile de învățământ din Copșa Mică

de WTA.ro

700 de preşcolari şi elevi vor avea o “masă caldă”, în unitățile de învățământ din Copșa Mică

Începând din acest an toate unităţile de învăţământ preşcolare, şcolare şi liceale din cadrul structurii Liceului Tehnologic “Nicolae Teclu” Copşa Mică vor intra în Programul Naţional “Masă caldă în şcoli”. Astfel elevii copşeni se alătură celorlalte 100 de şcoli din ţară şi șase din judeţul Sibiu care derulează acest program, anunță reprezentanții Primăriei Copșa Mică, printr-un comunicat de presă.

Programul “Masă caldă în şcoli”a fost iniţiat în anul 2016 la nivel naţional şi prevede ca elevii din şcolile participante să beneficieze de o masă caldă în cadrul instituţiei de învăţământ. La nivel judeţean mai beneficiază de acest proiect doar unităţi de învăţământ din Sibiu, Avrig, Sălişte şi Boiţa. Vicepremierul Raluca Turcan a vizitat astăzi Liceul Tehnologic “Nicolae Teclu” din Copşa Mică, pentru a discuta cu oficialităţile locale şi persoanele din conducerea liceului despre implementarea acestui proiect.

turcan scoli copsa (2)

În cadrul proiectului copşean sunt înscrişi ca şi beneficiari peste 700 de preşcolari şi elevi, de la grădiniţă până la liceu, care vor beneficia începând cu acest trimestru de o masă caldă.

Cele mai citite articole

Post-ul 700 de preşcolari şi elevi vor avea o “masă caldă”, în unitățile de învățământ din Copșa Mică apare prima dată în Turnul Sfatului Online.

Cele mai citite articole