8 idei de cadouri potrivite pentru colegii de birou

de WTA.ro

Oferirea de cadouri reprezintă un mod de a ne arăta aprecierea față de persoanele apropiate sau cu care lucrăm. Petrecem mult timp alături de colegii de birou, așa că este normal ca de ziua lor, de Crăciun sau cu ocazia unei alte zile, să le oferim daruri. Pentru ca ei să se bucure de cadoul ales, este bine să ne interesăm ce pasiuni și preferințe au. Uneori, anumite obiecte care își dovedesc utilitatea la birou se dovedesc cadouri inspirate. Pentru a alege darul potrivit, este bine să ai cât mai multe opțiuni din care să alegi, de aceea ți-am pregătit o listă cu 8 idei.

Calendar de buzunar

Calendarul de buzunar era cândva un accesoriu indispensabil. Mulți au renunțat la el odată cu apariția telefoanelor inteligente, dar calendarele de la Daisler sunt nu doar utile, ci și extrem de frumoase. Un calendar de buzunar personalizat sau cu un concept vizual creativ reprezintă un cadou simpatic, care sigur îți va încânta colegul sau colega.

Ochelari care protejează de lumina calculatorului

Chiar dacă tehnologia a evoluat și computerele nu mai emit atât de multă lumină albastră, ochelarii protectori rămân utili. Aceștia apără ochii de efectele luminii intense și de strălucirea ecranului. Astfel, scade disconfortul care apare după orele de lucru la birou, deci și acesta va fi un cadou foarte inspirat.

Cană termică

Este neplăcut când cafeaua sau ceaiul se răcesc din cauză ritmului alert de lucru care te face să uiți de ele și să le bei mai încet, așa că o cană termică se dovedește un cadou practic. Aceasta va menține băuturile la temperatura dorită. Astfel, poți păstra cafeaua caldă sau sucul rece pentru mult timp.

Tablou cu cântecul preferat

Sună ciudat să pui în ramă un cântec, dar acest cadou este la modă în multe țări. Practic, transferi imaginea asociată unei melodii dintr-un player pe o suprafață din sticlă sau din alt material. Imaginea poate înfățișa versurile sau coperta albumului. Tabloul se va prinde pe perete sau se poate așeza într-un suport care permite amplasarea sa pe birou. 

Cană personalizată

Cele mai citite articole

Acest cadou de tip office este comun, dar nu-și pierde niciodată farmecul. Important este să personalizezi cana cu o imagine sau un mesaj care să fie pe placul colegului. Poți alege citate motivaționale, fotografii ale locurilor sale preferate sau ceva amuzant, precum o memă, o caricatură sau un mesaj cu umor. 

Ghiveci ceramic cu plante

Orice birou arată mai bine atunci când ai o plantă pe el. Un astfel de cadou este extrem de apreciat în special de colegii pasionați de flori sau de alte specii vegetale. Este bine să alegi o plantă care rezistă la condițiile din birou, mai ales dacă lumina solară este puțină sau temperatura ridicată. La fel de important este și designul ghiveciului ceramic. Există numeroase modele, dintre care unele sunt adevărate opere de artă, care uimesc prin rafinament și creativitate.

Tirbușon electric

Colegul petrecăreț care inițiază mereu ieșirile în oraș va aprecia cu siguranță acest cadou. Desfacerea unei sticle de vin este uneori o corvoadă, iar tirbușoanele manuale cu brațe nu sunt mereu eficiente. Acest device se încarcă la priză și poate fi folosit de multe ori până să necesite reîncărcare. Îl plasezi deasupra dopului, apeși un buton pentru ca spirala metalică să intre în acesta, apoi apeși alt buton pentru extragere. Totul decurge rapid și nu există riscul de a face murdărie sau de a sparge sticla. 

Husă impermeabilă pentru laptop

La serviciu pot avea loc multe accidente, mai ales când ai multe obiecte pe birou, de exemplu cești de cafea sau vaze cu flori. O husă impermeabilă îți poate proteja laptopul de astfel de probleme și te ajută atunci când îl transporți în aer liber. O ploaie neașteptată ți-l poate afecta iremediabil chiar și pe o distanță scurtă, chiar dacă ai de mers doar de la ușa clădirii până la parcare.

Alegerea cadourilor potrivite pentru colegi nu este mereu simplă. Însă, dacă vei alege unul din cadourile prezentate mai sus, cu siguranță îi vei surprinde în mod plăcut.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa