9 avantaje ale gardului din panouri bordurate

de WTA.ro

Panourile bordurate au început să fie tot mai adesea folosite pentru a asigura împrejmuirea proprietăților. Datorită rezistenței și accesibilității la nivel de preț, aceste soluții de împrejmuire sunt folosite pentru a realiza o delimitare eficientă a spațiilor. Pe lângă aceste aspecte însă, panourile bordurate mai oferă și alte avantaje, pe care le poți descoperi în cele ce urmează.

Panourile bordurate sunt o soluție durabilă de împrejmuire

Fiind realizate din sârmă zincată, cu o rezistență și o durabilitate foarte mare, panourile de gard bordurat zincat de la emenatwork.ro sunt o soluție eficientă de amenajare a împrejmuirilor. Materialul nu produce noxe, nu se deteriorează în timp și poate fi vopsit, astfel că rezultatul va fi unul estetic și rezistent pentru cât mai mult timp. 

Rezistență mecanică foarte bună

Panourile bordurate oferă o rezistență foarte bună la nivel de șocuri mecanice, iar acest lucru contribuie la sporirea durabilității. Dimensiunea ochiurilor și grosimea panourilor sunt aspecte cu adevărat importante, deoarece acestea asigură de fapt rezistența întregului ansamblu de delimitare.

Panourile bordurate oferă vizibilitate

Spre deosebire de alte tipuri de garduri, panourile bordurate oferă avantajul vizibilității crescute. Astfel, dacă ai nevoie de o împrejmuire care să îți ofere posibilitatea de a vedea la exterior, aceste panouri sunt cea mai bună soluție, deoarece combină eficient vizibilitatea cu rezistența deosebit de crescută a ansamblului.

Panourile bordurate permit aerisirea

În cazul gardurilor uzuale, cu suprafețe pline, temperaturile la nivelul suprafețelor pot fi crescute. Panourile bordurate permit trecerea aerului și așadar circulația maselor de aer cald, astfel încât suprafețele delimitate vor fi perfect aerisite. 

Montaj rapid

Panourile bordurate nu necesită timpi îndelungați de montaj, pentru că acesta nu este dependent de factori de mediu sau de timpi tehnologici. Panourile bordurate se montează cu ușurință și nu necesită muncitori calificați în acest sens. 

Cele mai citite articole

Este nevoie de realizarea unor gropi pentru instalarea stâlpilor, iar aceștia vor fi betonați ulterior, pentru o rezistență superioară a gardului. 

Panourile bordurate pot avea diferite destinații de utilizare

Deși par a fi mai potrivite în context industrial, panourile bordurate pot fi utilizate chiar și pentru delimitarea proprietăților rezidențiale, pentru împrejmuirea grădinilor, a clădirilor de orice tip, facilităților comercialr sau a spațiilor de birouri. 

Datorită vizibilității, aceste tipuri de garduri sunt foarte apreciate mai ales la nivelul clădirilor administrative sau a unităților de învățământ. 

Cromatică specială

Ca orice alt tip de gard, chiar și împrejmuirile realizate din panouri bordurate pot fi deosebit de estetice, prin faptul că pot fi vopsite în culorile dorite. Vopsirea asigură nu doar o estetică specială, ci și protecția necesară împotriva factorilor de mediu și a intemperiilor. 

Panourile bordurate au costuri reduse

Costul are o influență foarte mare în procesul de alegere a sistemului de împrejmuire. Din fericire, panourile bordurate au costuri relativ mici, care permit realizarea unor garduri cu adevărat estetice, potrivite oricărui tip de amenajare. 

Securitate și protecție

Pentru că panourile au înălțimi destul de mari, acestea oferă un grad sporit de securitate și protecție. Astfel, proprietățile împrejmuite cu ajutorul acestor panouri vor fi sigure și protejate de intruziuni. Alături de alte sisteme de protecție, cum ar fi sârma ghimpată, iluminatul exterior sau implementarea unui sistem de alarmă, ele vor putea păstra proprietatea în siguranță.

Alegerea unui anumit tip de gard pentru o anumită proprietate poate fi o alegere dificilă, însă panourile bordurate oferă o soluție estetică și durabilă pentru delimitări de orice tip. Alege panourile bordurate dacă vrei să te bucuri de garduri estetice și rezistente și bucură-te de avantajele majore pe care aceste produse le oferă la nivel de siguranță și durabilitate.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa