Care sunt cele mai des utilizate si mai importante aplicatii Office 365?

de WTA.ro

Una dintre cele mai cunoscute aplicatii pe care copiii incep sa le foloseasca inca din primii ani de scoala este Word-ul. In Microsoft Word acestia invata sa scrie corect la calculator, isi fac temele, isi concep proiectele, pentru a fi apreciati in mod pozitiv de catre profesori. Mai tarziu, tinerii ajunsi la liceu sau la facultate invata sa foloseasca PowerPoint, pentru a-si prezenta proiectele pe care le-au facut in Word in fata colegilor si a cadrelor didactice.

Atunci cand se angajeaza, de regula candidatii care trec cu brio interviul trebuie sa stie sa lucreze, pe langa cele doua aplicatii Microsoft mentionate mai devreme, si in Excel. Acum exista o platforma de servicii Cloud care ofera acces la celebrele aplicatii Office 365.

Aplicatiile sunt atractive si functionale, disponibile intr-un timp scurt

Utilizatorii care au nevoie de un instrument pentru a crea aplicatii de business, usor de utilizat prin folosirea sabloanelor intuitive, diverse sau creand de la zero propriul scenariu, pot opta pentru pachetul Office 365. Acesta este perfect atat pentru utilizatorii individuali, cat si pentru echipele mici, iar pachetul Business este ideal pentru echipele mari, care apartin unei corporatii sau unei intreprinderi.

Cele mai citite articole

Practic, care sunt aplicatiile Microsoft cele mai des utilizate si care sunt disponibile si in Office 365? Aplicatia Word este ideala pentru creare si procesare de text; este un sistem de pregatire textuala a documentelor, o aplicatie folosita pentru a produce orice material destinat tiparirii, de la crearea de text pana la asezarea in pagina. Pe de alta parte, Microsoft Excel este un program de calcul tabelar, cel mai des utilizat soft pentru calcul tabelar, care apartine grupei de programe Office si este disponibil atat pentru Windows, cat si pentru Mac OS.

Aplicatia PowerPoint este importanta pentru efectuarea de prezentari grafice, oferind utilizatorilor mai multe avantaje, de la prelucrarea unor documente specifice, pana la crearea unor prezentari cu text si fotografii pozitionate in cadre si pe slide-uri. In alta ordine de idei, Microsoft Access este un program pentru crearea si administrarea unei baze de date relationale, care ii ajuta pe utilizatori sa acceseze date din orice sursa.

Nu in ultimul rand, aplicatia Outlook are rol de agenda si de posta electronica, fiind un soft popular de la Microsoft, care permite primirea si trimiterea de e-mailuri, precum si gestionarea de intalniri, contacte, sarcini si note. Este demna de mentionat si aplicatia One Note, care permite colectarea notelor si a informatiilor, oferind flexibilitate pentru colectarea si organizarea de texte, imagini, inregistrari video, audio, iar lista poate continua.

Fiecare dintre aplicatiile Office se va dovedi importanta pentru utilizatorii care au nevoie de un sistem performant prin care sa tina legatura cu colegii de munca, cu managerii, cu superiorii, prin care sa se poata tine evidenta stocurilor, a intrarilor si a iesirilor, prin care sa se poata evidentia activitatea unei companii si chiar productivitatea si eficienta angajatilor.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa