Ce accesorii utile să îți cumperi dacă tocmai ți-ai achiziționat un iPhone

de WTA.ro

Doar ce ți-ai achiziționat un iPhone și îți dorești să maximizezi experiența de utilizare? Ei bine, există o gamă variată de accesorii din care să alegi pentru a-i spori funcționalitatea și confortul. De la protecția dispozitivului și până la accesorii care aduc doar un plus de confort, este important să cumperi doar obiecte care se potrivesc stilului tău de viață și al modului în care îți utilizezi telefonul.

Iată câteva accesorii foarte interesante pe care le poți utiliza atunci când îți cumperi un iPhone

  • Husă de protecție

Telefoanele din gama iPhone sunt extrem de cunoscute pentru design-ul lor elegant, însă acestea sunt și foarte sensibile la zgârieturi. Primul accesoriu pe care trebuie să-l ai pentru telefonul tău este o husă care să-l protejeze de orice fel de zgârietură sau șoc neprevăzut. Poți alege din gama de huse de iPhone de pe vetter.store.ro un model care să îți placă și care să îți păstreze telefonul intact, indiferent de activitățile tale zilnice.

  • Încărcător rapid și cablu de rezervă

Chiar dacă telefoanele vin deja cu un cablu de încărcare, este bine să ai mereu unul de rezervă în cazul în care celălalt se pierde sau se deteriorează. De asemenea, poți opta și pentru un încărcător mai rapid pentru a câștiga timp atunci când încarci bateria telefonului, sau ia în calcul achiziționarea unui încărcător pentru mașină pentru a te asigura că nu rămâi niciodată fără baterie într-un moment nepotrivit.

  • Baterie externă

Cele mai citite articole

Dacă te afli deseori în mișcare, o baterie externă te poate salva de multe situații neplăcute și îți poate oferi câteva ore de utilizare în plus. Există diverse baterii compacte și cu o putere mai mare pentru a-ți permite încărcarea completă a telefonului de mai multe ori, iar unele baterii externe sunt compatibile chiar și cu tehnologia MagSafe care permite încărcarea wireless.

  • Folii de sticlă sau silicon

Dacă vrei să oferi iPhone-ului tău o protecție completă, nu ezita să cumperi o folie de protecție de silicon sau sticlă, care va absorbi șocul în cazul în care îți scapi telefonul pe o suprafață dură. Pe lângă husă, folia oferă o protecție suplimentară fără a afecta sensibilitatea ecranului.

  • Suport auto

Un suport auto este foarte util atunci când te afli în trafic și dorești să utilizezi telefonul drept sistem de navigație hands-free. În funcție de nevoile și preferințele tale poți alege fie un suport din plastic, unul cu magnet sau cele cu ventuză care cu siguranță îți vor fixa telefonul și îți vor ușura experiența de utilizare.

În concluzie, să deții un iPhone înseamnă și achiziționarea unor accesorii suplimentare care îți vor acoperi toate nevoile. Indiferent pentru ce task-uri îți utilizezi telefonul, de la divertisment și până la productivitate, alegerea unor accesorii sigure și potrivite îți vor îmbunătăți semnificativ experiența de utilizare și te vor scuti de multe neplăceri. Nu neglija aspectul protecției telefonului, alege doar accesorii care crezi că te vor ajuta și bucură-te de o experiență cât mai comodă de utilizare.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa