(FOTO) EXCLUSIV: Un nou contingent de srilankezi a ajuns la ONEȘTI! “Sunt PROFESIONIȘTI, suntem mulțumiți de ei!”

de WTA.ro

Da Bacco SRL Cașin, una dintre cele mai importante companii din țară în domeniul viti-pomicol, aflată într-o permanentă dezvoltare, continuă să recruteze forță de muncă din străinătate, acțiune determinată de criza acută a forței de muncă pe care o traversează țara noastră.

Șase lucrători din Sri Lanka au ajuns sâmbătă noapte în țară, fiind preluați de pe Aeroportul Internațional “Henri Coandă” București de un reprezentant al grupului de firme Da Bacco și conduși către sediul firmei din comuna Cașin, de lângă Onești.

“Când unii se răzvrătesc împotriva lor (n.r. – vezi cazul de la Ditrău), Da Bacco a decis să aducă alți șase colegi din Sri Lanka. Sunt profesioniști, noi suntem mulțumiți de ei și ei sunt mulțumiți de noi. Colegii români i-au primit foarte bine, iar ceilalți srilankezi care lucrează deja la noi s-au bucurat să aibă alături alți conaționali”, ne-a declarat Mihai Fudulache, administratorul grupului de firme Da Bacco.

Cele mai citite articole

În cadrul grupului Da Bacco mai lucrează, din august 2019, alți șase srilankezi, și aproape 20 de vietnamezi, sosiți tot în vara anului trecut.

Grupul Da Bacco este una dintre cele mai puternice companii din zonă în domeniul viticulturii și pomiculturii, având peste 150 de angajați și desfășurând lucrări în toată țara.

În condițiile în care criza de pe piaţa forţei de muncă din România este în continuă creștere, tot  mai multe companii din țară mai pot funcţiona doar dacă angajează muncitori străini. Aceştia vin să contribuie la economia ţării noastre tot aşa cum fac românii în ţările în care au emigrat.

Cele mai citite articole