UPDATE: (FOTO) Accesul CLIENȚILOR la Kaufland ONEȘTI, permis din 10 în 10 minute, dar nu mai mult de 20 de persoane simultan!

de WTA.ro

UPDATE – 17.15: La magazinul Kaufland din Onești, accesul clienților se face din 10 în 10 minute, dar nu mai mult de 20 de persoane în același timp.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Kaufland România a instituit măsuri suplimentare de igienă, dezinfecție și prevenție în magazine și în sedii, pentru a spori siguranța clienților și a angajaților în contextual epidemiei de coronavirus.

Astfel, în toate magazinele, inclusiv cel de la Onești, au fost amplasate stații cu dezinfectant de mâini gratuit, atât în zonele pentru clienți, cât și la casele de marcat şi cel puţin o dată pe oră dezinfectează toate suprafeţele din magazine.

Cele mai citite articole

Cât timp se dezinfectează magazinele, agenții de pază îi opresc pe clienți la intrare, aceștia primind acceptul să intre după circa 10 minute, cât durează operațiunile de dezinfectare (vezi foto).

„Astea sunt regulile și trebuie să le respectăm, spre binele nostru! Din păcate, sunt însă mulți inconștienți printre noi, oameni veniți în țară din zonele contaminate, care refuză să stea în carantină sau în autoizolare la domiciliu, deși există un risc foarte mare să transmită virusul persoanelor sănătoase”, a comentat un oneștean care aștepta liniștit redeschiderea magazinului.

Sunt dezinfectate toate suprafețele des utilizate de clienți și colegi și obiectele de uz comun, precum cărucioarele de cumpărături, coșurile de mână, mânere, clanțe, balustrade, cântarele de la Legume-Fructe, cleștii de la brutărie, casele Express, casele de marcat în exterior și în interior, POS-urile, mobilierul de la case și Biroul de Informații, butoanele de lift, scările rulante, mesele de la Grill și altele.

Cele mai citite articole