A fi sau a nu fi Reșița Curată! Primăria pune piciorul în prag!

de WTA.ro

A fi sau a nu fi Reșița Curată! Primăria pune piciorul în prag!

primarie

În urma desființări societății Best Multipet SRL la sfârșitul acestei luni, municipiul de pe Bârzava riscă să rămână cu toate deșeurile reciclabile pe cap: peturi, cartoane, sticlă și metal.

Acesta este motivul pentru care consilierii locali întruniți astăzi în ședință de îndată au hotărât înființarea unei societăți proprii – Reșița Curată. Aceasta va funcționa de la începutul lunii februarie și va avea ca obiect de activitate colectarea, sortarea și valorificarea lunară a celor peste 60 de tone de deșeuri reciclabile.

Cele mai citite articole

Fostul director tehnic al societății Best Multipet, Adrian Nițulescu, a fost învestit de aleșii urbei în funcția de director al noii societăți Reșița Curată. Consilierii reșițeni au aprobat de asemenea deschiderea unui punct de lucru în cartierul Doman, iar în proiectul de buget ce va fi adoptat luna viitoare va fi cuprinsă și majorarea capitalului social al noii societăți.

Reșița Curată va colecta deșeuri reciclabile atât de la populație, cât și de la cei aproximativ 500 de agenți economici de pe raza municipiului.

 

Dan AGACHE 

Cele mai citite articole