A fost modificat bugetul de venituri și cheltuieli al municipiului Miercurea Ciuc

de WTA.ro

Consiliul Local al Municipiului Miercurea Ciuc, în ședința extraordinară din data de 21 februarie 2020, a aprobat modificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului în favoarea unor instituții școlare și preșcolare, și a adoptat un proiect de hotătâre în legătură cu intenția de cumpărare a unui teren pentru firma de salubrizare S.C. Eco-Csík S.R.L.

Școala Generală „Petőfi Sándor” a primit 4000 de lei pentru achitarea unor cheltuieli de chirie, Grădiniței „Napocska” i-a fost alocată suma de 57.000 de lei din fondul de reparație a Primăriei, pentru că acoperișul grădiniței este deteriorat și trebuie reparat în cel mai scurt timp. Școala Generală „József Attila” va fi sprijinit cu 25.000 de lei pentru a se ridica o statuie a poetului maghiar József Attila.

Cele mai citite articole

Consilierii au dat undă verde și proiectului de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate în vederea achiziționării unui imobil cu suprafața de 3000–6000 m2, situat în zona industrială a municipiului Miercurea-Ciuc, cu teren și clădiri potrivite pentru firma de salubrizare S.C. Eco-Csík S.R.L. Parcul de vehicule și atelierele firmei trebuie să fie mutate, pentru că curtea Goscom va fi reamenajat în viitor pentru garaje și ateliere mecanice ai autobuzelor, și aici va avea loc și stația de combustibil.

Sursa: Ziar Harghita.

Cele mai citite articole