A intrat în vigoare Ordonanța Militară nr.2/21.03.2020

de WTA.ro

Conform deciziei  prefectului judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, în calitate de coordonator al acţiunilor „Centrului judeţean de coordonare şi conducere a intervenţiei Hunedoara”, lucrători din judeţul Hunedoara ai jandarmeriei, ai poliţiei naţionale şi ai poliţiilor locale au început distribuirea unor materiale informative tipărite, referitoare la prevederile Ordonanţei Militare nr.2 din 21 martie 2020.

Acestea au fost distribuite, în special, persoanelor aflate în izolare iar în următoarele zile vor ajunge în toate localităţile judeţului Hunedoara.

Acţiunea jandarmilor şi a poliţiştilor, de informare a publicului, este în completarea misiunilor pe care le au 24 de ore din 24 pentru asigurarea ordinii publice, a verificării  persoanelor care trebuie să respecte măsura izolării la domiciliu, însoțirea autovehiculelor care tranzitează județul Hunedoara cu persoane care revin din afara granițelor şi a altor misiuni specifice acestei perioade.

Reamintim ca astăzi, 23 martie, începând cu ora 22.00, conform Ordonanței Militare nr.2/21.03.2020 se va restricționa circulația persoanelor în afara locuinței/ gospodăriei.

Cele mai citite articole

Sursa: Instituția Prefectului Hunedoara

JANDARM PLIANTE 3

JANDARM PLIANTE 1

JANDARM PLIANTE 2 (1)

Post-ul A intrat în vigoare Ordonanța Militară nr.2/21.03.2020 apare prima dată în Hunedoara Libera.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa