A murit cel mai bătrân suporter al echipei Pandurii

de WTA.ro

Valeriu Andronache, cel mai bătrân suporter al echipei Pandurii Târgu-Jiu, a decedat vineri, la vârsta de 87 de ani, în locuința sa din satul Pojogeni. Bătrânul prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare, în zona spatelui și a cefei.

Potrivit ISU Gorj, în încăperea în care se afla bărbatul ar fi izbucnit un incendiu, „cel mai probabil de la un aparat electric, radio, lăsat sub tensiune, care nu s-a propagat, dar care a avut degajări de fum, cauza probabilă a decesului fiind intoxicația cu monoxid de carbon.”

Cele mai citite articole

Bătrânul era prezent la toate meciurile echipei gorjene, inclusiv la cele din deplasare.

„De mai mulţi ani, Valeriu Andronache trăia cu Pandurii în suflet şi făcea totul pentru culorile echipei şi pentru a fi alături de Pandurii, chiar şi la meciurile din deplasare, acolo unde era nelipsit, deşi avea o vârstă destul de înaintată. Pentru devotamentul arătat echipei Pandurii, Primăria  Târgu-Jiu i-a oferit poate cea mai mare bucurie din viaţă, aceea de a tăia panglica inaugurală a noului stadion din Târgu-Jiu.  De la evenimentul inaugural, Nea Valeriu Andronache nu a mai lipsit de la niciun meci de pe stadion, el luând loc alături de suporterii tineri în Galeria Regiment Târgu-Jiu, în Peluza Nord a stadionului. Pe această cale, clubul Pandurii Târgu-Jiu transmite condoleanţe familiei îndurerate şi îi asigură pe cei  dragi că familia Pandurii Târgu-Jiu este alături de ei în aceste momente triste Drum lin Valeriu Andronache, Pandurii  nu  te vor uita niciodată şi nici colegii din galerie!”, anunță clubul Pandurii Târgu-Jiu.

Cele mai citite articole