A plecat PSD de la Inspectoratul Școlar, a sosit PNL și PMP! Doar Ișfan se oprește la Pro România

de WTA.ro

Vânzoleală miercuri încă de dimineață la Inspectoratul Școlar Gorj după ce a sosit, pe faxul instituției, deciziile de destituire din funcție a Marcelei Mrejeru, inspector general, dar și a lui Ion Ișfan, adjunctul acesteia, și a lui Marius Staicu. Cei trei și-au pierdut scaunurile în care au fost numiți de PSD, pentru a le face loc celor trei inspectori numiți de PNL și PMP. În acest caz este vorba despre Maria Cochină, ca inspector general, dar și de adjuncții săi, Nicolae Rușeț de la Motru și Doru Cornescu de la PMP.

Cele mai citite articole

Mrejeru revine de astăzi la catedră la CNTV, unde a fost profesor de istorie, în timp ce Ișfan ar trebui să revină la catedra de matematică a liceului Roșia Jiu de la Fărcășești.
Politic, Ișfan nu mai revine la PSD, acesta urmând să staționeze la Pro România, fiind propus recent pentru a candida pe listele acestui partid la Consiliul Județean Gorj. În cadrul unei ședințe interne, reprezentanții Pro România, mai puțin liderul acesteia de la Gorj, deputatul Alin Văcaru, au votat ca Ion Ișfan să fie primit în partid.Rămâne de văzut dacă numele lui Ișfan se va mai regăsi și astăzi, la o ședință pe care o au cei de la Pro România Gorj cu centrul, pe lista de candidați la Consiliul Județean a acestei formațiuni politice.
A.STOICA

Cele mai citite articole