Acccident rutier între un tir, un autocar și un autoturism | Foto

de WTA.ro

Nova Tv Medias

Marți dimineața a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un tir, un autocar și un autoturism.

Acesta s-a produs pe DN 7, la intrarea în Tălmaciu dinspre Vâlcea. Traficul este blocat total, în urma unei coliziuni produse între un tir, un autocar și un autoturism.

ISU Sibiu intervine cu două echipaje Smurd, autospeciala de salvare victime multiple și un echipaj de descarcerare. Din primele informații sunt patru persoane care necesită îngrijiri medicale dintre care una încărcerată, conștientă. De asemenea la fața locului intervine o ambulanță SAJ de tip B2.

ACTUALIZARE:

Cele mai citite articole

,,Din primele cercetari, pe DN 7, intrarea in Talmaciu, soferul unui ansamblu tir condus spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate in curba la dreapta, derapeaza, patrunde pe contrasens unde capul tractor intra in coliziune cu un turism condus reg spre Valcea, iar semiremorca loveste un autocar condus tot spre Sibiu, autocar in care se aflau 40 de pasager si 3 soferi. Soferul aflat la volanul autocarului in momentul producerii si soferul turismului sunt transportati la spital, constienti. Trafic blocat total in continuare” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ACTUALIZARE:

Cauciucurile tirului care a provocat accidentul erau foarte uzate.

Foto: DRDP Brașov&SAJ Sibiu

Articolul Acccident rutier între un tir, un autocar și un autoturism | Foto apare prima dată în Nova Tv Medias.

Cele mai citite articole