Acces restricționat la Consiliul Județean Caraș-Severin! Ce alte măsuri au fost luate la nivelul instituției?

de WTA.ro

modelmic

Accesul cetățenilor în clădirea Consiliului Județean Caraș-Severin este restricționat în această perioadă. Este una din măsurile luat de aparatul de specialitate al forului județean pentru combaterea răspândirii infecției cu coronavirus. De asemenea, birourile și spațiile adiacente ale instituției vor fi dezinfectate periodic, se arată într-un comunicat de presă al CJ Caraș-Severin.

Persoanelor care apelează la serviciile instituţiei le este permis accesul, pe baza actului de identitate, doar la parterul instituției, unde este solicitată prezența reprezentantului compartimentului cu atribuții în domeniul vizat.

Programul de audiențe al președintelui, vicepreședinților, secretarului general al județului și al consilierilor județeni se suspendă, iar acțiunile programate a se desfășura în sala de ședințe Sorin Frunzăverde a Consiliului Județean Caraș-Severin, până la sfârșitul acestei luni, s-au reprogramat sau se vor desfășura doar în anumite condiții.

Totodată, pentru angajații aparatului de specialitate care utilizează transportul în comun pentru venirea/plecarea de la serviciu a fost întocmit un program de lucru decalat față de programul normal, aplicabil până la data de 31 martie 2020”, informează reprezentanții forului județean.

Cele mai citite articole

Conducerea Bibliotecii Județene ,,Paul Iorgovici” Caraș-Severin anunță la rândul ei sistare a activităților cu publicul (la sediul central și secțiile bibliotecii), până la data de 31.03.2020, cu posibilitate de prelungire.

Utilizatorii pot returna cărțile după reluarea activității cu publicul, fără penalități. În această perioadă, utilizatorii se pot adresa instituției la nr. de tel. 0255 212 535 sau prin e-mail contact@bjsc.ro.  

Personalul instituției își continuă activitatea în această perioadă efectuând diverse activități specifice”, precizează Clara Maria Constantin, managerul bibliotecii.

 

Karina TINCUL

Cele mai citite articole