Accident cu 7 victime pe DN 14 lângă Ruși | Foto

de WTA.ro

Nova Tv Medias

Luni dimineața s-a produs un accident de circulație pe DN 14 lângă Ruși.

Două autoturisme care circulau din sensuri opuse au intrat în coliziune pe DN 14 lângă Ruși. În urma accidentului au rezultat un număr de 7 victime. La fața locului au intervenit trei echipaje SMURD. De asemenea, SAJ Sibiu a trimis la fața locului două echipaje de tip B.

,,ISU Sibiu intervine de urgență cu trei echipaje Smurd, pe DN 14 în zona localității Ruși, la un accident rutier între două autoturisme. Se acordă îngrijiri medicale unui număr de șase persoane implicate, conștiente, policontuzionate. Intervenția se află în dinamică” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ACTUALIZARE:

SAJ Sibiu a transportat 4 pacienți cu două ambulanțe. Este vorba de un bărbat de 61 cu traumatism de coloană lombară și bazin, o femeie de 33 ani cu traumatism membrul superior stâng, un bărbat de 45 ani, șoferul uneia dintre mașini cu un traumatism de membru inferior stâng și traumatism toracic, respectiv un bărbat de 55 ani cu un traumatism toracic. Toate cele patru victime sunt transportate în stare stabilă la UPU Sibiu. Echipajele SMURD au transportat la UPU Sibiu trei persoane conștiente, după cum urmează, un bărbat de circa 39 de ani cu durere toracică, o femeie de circa 57 de ani si o tânără de circa 19 ani cu traumatisme cranio-cerebrale.

Cele mai citite articole

ACTUALIZARE 1:

,,Din primele cercetari, se pare ca accidentul rutier ar fi fost provocat de către șoferul care circula spre Mediaș, un bărbat 44 de ani din județul Neamț. Acesta a depășit neregulamentar, încălcând marcajul continuu și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un medieșean în vârstă de 40 de ani” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: ISU Sibiu&SAJ Sibiu

Articolul Accident cu 7 victime pe DN 14 lângă Ruși | Foto apare prima dată în Nova Tv Medias.

Cele mai citite articole