Accident spectaculos în Miercurea Ciuc. ”Mașinile ca florile”

de WTA.ro

Accident spectaculos în Miercurea Ciuc. ”Mașinile ca florile”

Foto: IPJ Harghita

Autoturism cocoțat pe o bordură, iar mai apoi plantat într-un ghiveci de copac, în zona centrală a municipiului Miercurea Ciuc.

Protagonistul, un conducător auto din comuna Mădăraș, avea, după virgula concentrației alcoolice, inversul vârstei lui de 34 de ani, adică 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cum d’am prin oraș o tură

Mi-am zis „ – Să fac agricultură:

Mașina mea, plantată-aici,

Va rodi mașini mai mici…

Cele mai citite articole

La data de 23.01.2020, în jurul orei 22:25, un echipaj de poliție aflat în serviciul de patrulare pe raza municipiului Miercurea Ciuc, a constatat că în apropierea intersecției străzii Mihail Sadoveanu cu B-dul Timișoarei, un autoturism se află cocoțat pe un ghiveci de mari dimensiuni, confecționat din lemn, construit pentru amplasarea unui arbore ornamental.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat aflat în stare de ebrietate, în persoana unui localnic de 34 de ani, din comuna Mădăraș, care a recunoscut că el a condus autoturismul respectiv.

Din primele cercetări rezultă că autoturismul a fost proiectat pe ghiveciul de mari dimensiuni, după ce conducătorul auto, care avea 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul asupra direcției și a lovit separatorul din beton care delimitează partea carosabilă de spațiul pietonal.

Cel în cauză a scăpat nevătămat, însă nu a scăpat de un dosar penal, pe care polițiștii i l-au întocmit pentru conducere sub influența alcoolului, riscând o pedeapsă de până la 5 ani închisoare.


  • IPJ Harghita

Sursa: Ziar Harghita.

Cele mai citite articole