Acesta va fi ultimul act? Iată cum arată lista favoritelor la disputarea finalei World Cup 2022!

de WTA.ro

Cupa Mondială din Qatar se apropie de ultimul său act. Ediția din 2022 a fost una plină de controverse, însă nici spectacolul nu a lipsit. Pentru fanii fotbalului, deznodământul este mereu un element de maxim interes. Asta pentru că, spre desoebire de cărți sau filme, deznodământul unei competiții fotbalistice coincide și cu punctul culminant al acesteia.

În Qatar, marile națiuni fotbalistice ale planetei au dat și dau în continuare tot ce au mai bun, pentru a putea să își îndeplinească un vis: cucerirea titlului de Campioană Mondială. Pentru mulți dintre fotbaliștii participanți la World Cup 2022, aceasta este ultima șansă la un succes care să le rămână în amintire pentru tot restul vieții.

Brazilia, finalistă sigură la World Cup?

Dacă ești fan al fotbalului și urmărești îndeaproape desfășurarea evenimentelor din Qatar, poți paria aici pe meciurile din World Cup – o variantă foarte interesantă este cea de a miza pe echipele care vor disputa finala. Principala favorită, din acest punct de vedere, este Brazilia. Bookmakerii îi văd pe Neymar și compania ca pe o prezență aproape sigură în ultimul act al competiției.

Brazilia are cota 2,25 să dispute finala programată pentru 18 decembrie, cu începere de la ora 17:00. Următoarea echipă de pe lista favoritelor la calificarea în ultimul act este Franța. Campioana en-titre are cota 3,25. Aceeași cotă a primit-o și Argentina lui Leo Messi, în vreme ce Spania este cotată cu 3,50. Anglia a primit cota 4,50, iar Portugalia are cota 5,50 să prindă finala World Cup 2022.

Cele mai citite articole

Ceea ce trebuie remarcat atât de către fanii fotbalului, cât și de către pariorii care deja își fac calculele este faptul că Brazilia face parte din aceeași jumătate de tablou cu Argentina. Astfel, principalele două favorite ale bookmakerilor la calificarea în finala care se va disputa pe stadionul Lusail s-ar putea întâlni în semifinalele competiției! În schimb, Brazilia ar putea da piept în finală cu oricare dintre celelalte echipe considerate printre favorite, iar o finală între sud-americani și Franța este cea mai probabilă variantă!

Totul depinde de parcursul pe care îl vor avea echipele în fazele eliminatorii ale competiției, precum și de forma jucătorilor de top. Brazilia speră la revenirea lui Neymar și așteaptă momente de strălucire din partea lui Vinicius Jr., Raphinha sau Antony. În aceșași timp, naționala “Cariocas“ se bazează și pe experiența lui Thiago Silva sau Casemiro. 

Fundașul central al lui Chelsea și, totodată, căpitanul Braziliei se află la ultimul turneu final al carierei, iar ambiția sa este aceea de a-și trece în palmares “perla coroanei“. Silva a câștigat trofeul UEFA Champions League cu Chelsea, în 2021, iar un eventual succes la Doha ar putea să îi completeze cu adevărat cariera și să îi permită să se retragă în glorie, în următorii ani.

Același lucru este valabil și pentru ceilalți câștigători ai UEFA Champions League, care fac parte din lotul Braziliei. Allison, Dani Alves, Casemiro sau Neymar Jr. speră și ei la o calificare în finală și un succes istoric, înainte de a intra pe ultima sută de metri a unor cariere absolut remarcabile. Pariază și tu pe parcursul Brazilei la World Cup 2022! Nu uita să fii responsabil și să ții cont că toate cotele pot suferi modificări, pe parcursul desfășurării competiției!

Sursa foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa