Acțiuni condamnabile la Năvodari. Zeci de puieți distruși

de WTA.ro

Zeci de puieți au fost rupți sau smulși din rădăcină în mai multe zone din Năvodari.

Actele de vandalism au fost semnalate de Primărie care cere locuitorilor să anunțe Poliția Locală dacă asistă la astfel de acțiuni, pentru a-i identifica pe făptași.

Cele mai citite articole

Autoritățile din Năvodari precizează că se confruntă deseori cu asemenea cazuri în care persoane necunoscute distrug locurile de joacă, mobilierul urban sau copacii plantați.

”Cu toții ne dorim un aer cât mai curat și un oraș Năvodari frumos, cu multe spații verzi și copaci.
De aceea, ne este greu să înțelegem acțiunea anumitor indivizi de a distruge tot ce se face în oraș pentru ca ulterior să țipe cât de urât și neîngrijit este Năvodariul.
Locuri de joacă, mobilier urban, garduri, parcuri, iar mai nou, copacii plantați de curând, cad în mâinile acestor oameni care nu înțeleg că orașul este în primul rând al năvodărenilor, al părinților și copiilor lor. Zeci de puieți au fost rupți sau smulși din rădăcină în mai multe zone din oraș de către persoane rămase încă neidentificate.
Pentru a opri astfel de gesturi, Poliția are nevoie de ajutorul dvs pentru a-i identifica pe făptași.
Dacă sesizați astfel de acțiuni huliganice, persoane care recurg la acte de vandalism, vă rugăm să sesizați Poliția la numărul unic 112 sau Poliția Locală la tel.0241.760.307 sau pe whatsapp 0762200717”, precizează Primăria Năvodari.

Cele mai citite articole