Adevarata epidemie care a lovit Braila: PANICA/ Faina din magazine s-a facut praf iar fasolea s-a transformat deja in gaze

de WTA.ro

Isteria coranovirusului a atins Braila si a lovit profund in buzunarele cetatenilor. Pregatiti parca pentru cea de-a doua apocalipsa, dupa cea din 2012, brailenii nu au luat cu asalt doar farmaciile, razand toate mastile chiar si pe cele ingalbenite din galatare, ci si raioanele cu mancare din marile magazine.

Ieri dupa amiaza, in jurul orei 16.00, in doua dintre cele mai mari hipermarketuri din Braila s-a instalat tacerea si goliciunea. Conservele cu fasole si faina au disparut ca prin magie, lasand in urma, ca semn al existentei de odinioara, un praf alb asternut pe jos. Toata faina a disparut de pe rafturi, zici ca de gogosi se teme virusul!! Pateurile, mazarea, ciupercile la conserva si pastele fainoase au reprezentat si ele tinte sigure, ramanand rafturile goale.

Doar simpla pronuntare a acestui cuvant creeaza o isterie greu de stapanit. Brailenii isi fac provizii pentru o eventuala intalnire cu virusul “apocaliptic”.

Cele mai citite articole

 

 

Citeste si Braila este pregatita pentru CORONAVIRUS??!!

Cele mai citite articole