Adevărata față a sistemului medical din Oradea sub actualul management

de WTA.ro

Deși edilii orădeni se laudă pentru managementul adoptat în unitățile spitalicești, adevărul este unul total diferit de ceea se arată în laudele primarului Ilie Bolojan și ale managerului dr. Gheorghe Carp.

În Oradea s-a făcut un obicei ca edilii orașului de pe Criș să se laude cu fel de fel de realizări, chiar dacă ele sunt departe de a reflecta în realitate ceea ce aceștia vor să proiecteze către orădeni. Ba mai mult, în campaniile publicitare plătite din banii orădenilor, se spune că Oradea este noul oraș care se compară cu Viena și Barcelona.

Un asemenea exemplu putem găsi și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea, unde un pacient a decis să trimită către jurnaliștii de la Bihor News poze cu situația în care sunt primiți pacienții la urgențe. În mod cert imaginile nu se aseamănă deloc cu condițiile din orașele cu care în teorie Oradea se compară.

Sursa foto: bihornews.ro

 

Cele mai citite articole

Cu toate că guvernul condus de premierul Viorica Dăncilă a alocat sume consistente unităților spitalicești din Oradea, fapt recunoscut și de către managerul dr. Gheorghe Carp  (doar în 2019 peste 6 milioane de euro), când vine vorba de a gestiona din propria grădină, managementul orădean întâmpină deficiențe serioase, după cum vorbesc de la sine chiar pozele publicate de către cei de la Bihor News.

 

 

Așadar, când campaniile publicitare plătite de Primăria Oradea vă mai spun că trăiți în orașul în care toată România visează să se mute, recomandarea ar fi să vă aduceți aminte de aceste fotografii!

Sursa foto: bihornews.ro

Post-ul Adevărata față a sistemului medical din Oradea sub actualul management apare prima dată în Stiri Oradea.

Cele mai citite articole