Administrația locală din Oțelu Roșu suspendă audiențele, dar rămâne în contact cu cetățenii!

de WTA.ro

Administrația locală din Oțelu Roșu suspendă audiențele, dar rămâne în contact cu cetățenii!

modelmic

 

Administrația locală din Oțelu Roșu depune eforturi pentru a preveni eventuala răspândire a infectărilor cu coronavirus în orașul de pe Valea Bistrei. La fel ca în majoritatea localităților cărășene, și în Oțelu Roșu au fost luate decizii de suspendare sau restrânge a anumitor activități, iar primarul Luca Mălăiescu încearcă să păstreze un contact permanent cu cetățenii, prin rețelele de socializare, și să îi anunțe în cel mai scurt timp posibil cu privire la hotărârile luate de autorități, atât la nivel local cât și la nivel național.

Cele mai citite articole

Edilul a explicat în cadrul unei întâlniri live cu cetățenii pe pagina de Facebook a Primăriei Oțelu Roșu, că s-a luat decizia de a asigura din bugetul local masa de prânz pentru toate persoane care vin din străinătate și se trebuie să intre în autoizolare la domiciliu pentru 14 zile. În același timp, au fost alocate sume de bani pentru achiziționarea materialelor necesare pentru dezinfecția Spitalului din Oțelu Roșu, precum și a unor clădiri publice. Primarul Mălăiescu a programat o nouă întâlnire live cu locuitorii din Oțelu Roșu în această seară, pentru a discuta despre toate măsurile luate.

Viceprimarul Grigore Goja a enumerat pentru Reper 24 ce alte măsuri au fost luate în această perioadă la Oțelu Roșu: „Am luat decizia de a suspenda audiențele. Programul cu publicul la Primărie rămâne de luni până vineri, dar între orele 10:00 și 12:00, pentru depuneri sau ridicare de documente, excepția este la taxe și impozite și la ghișeele unde sunt încasări, dar au acces o persoană sau maxim două, în funcție de necesitate. Dacă binevoiesc, pot să își lase numărul de telefon ca să fie contactați după aceea, ca să nu vină de mai multe ori aici și să nu fie rezolvată problema. Accesul publicului la ședințele de Consiliu este interzis în această perioadă. Îi încurajăm pe cetățeni să folosească mijloacele electronice pentru comunicare, pot să ne scrie pe mail sau să intre pe pagina de Facebook a Primăriei”.

Reprezentanții administrației din Oțelu Roșu îi îndeamnă pe cetățeni să iasă din case cât mai puțin posibil, iar pe cei care se întorc din străinătate să respecte izolarea sau carantina impusă de autorități. „Făcând acest lucru ne ajută pe toți să nu avem probleme în viitor”, explică Luca Mălăiescu.

 

Karina TINCUL

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa