Afla cum poti incasa chiar azi banii pe bilete la ordin si cec-uri

de WTA.ro

Oricare societate care activeaza in domenii ce opereaza cu instrumente de plata, s-a lovit cel putin odata de situatia in care perioadele de scadenta mult prea lungi impiedica gestionarea eficienta a bugetelor. Imposibilitatea de a accesa banii obtinuti din prestarea serviciilor conduc adesea la dificultati in onorarea termenelor lunare de plata a salariilor, furnizorilor si a altor cheltuieli necesare.

In acest sens, serviciile de scontare devin o solutie salvatoare. Omnicredit se angajeaza sa furnizeze ajutor financiar tuturor intreprinderilor care incaseaza venituri in baza de cec-uri sau bilete de ordin.

Cum iti poate ajuta Omnicredit afacerea?

Dat fiind faptul ca, in medie, perioada dupa care se poate intra in posesia banilor obtinuti din vanzarea biletelor de ordine sau a cec-urilor se poate intinde si pana la 90 de zile, apar probleme in achitarea utilitatilor lunare. Pentru a evita aceste situatii, Omnicredit a configurat un sistem foarte simplu si eficient. Scontarea presupune implicarea unei a treia parti in relatia de colaborare dintre companie si client. Astfel, aceasta se angajeaza sa vireze in timp util sumele aferente biletelor de ordine si a cec-urilor vandute intr-o perioada determinata. Ulterior, clientul va vira aceasta suma direct in contul Omnicredit si se contureaza asadar un circuit in trei etape, care asigura flux continuu de lichiditati. 

Ce avantaje produce micro finantarea prin scontare?

Prin accesarea unui asemenea serviciu, ai mereu la dispozitie lichiditati pe care sa le redirectionezi catre scopuri primordiale dezvoltarii afacerii. Pe aceasta cale, nu vei mai inregistra intarzieri in ceea ce priveste platile lunare sau chiar vei putea accesa anumite avantaje. Achitand furnizorii la timp sau chiar in avans, acestia ar putea sa iti ofere anumite reduceri care sa valorifice relatia de colaborare. Angajatii care nu vor mai inregistra intarzieri la incasarea salariilor vor demonstra mai multa implicare si interes in prestarea serviciilor. Asadar, faptul ca vei reusi sa gestionezi eficient veniturile nu va avea doar rezultate de ordin financiar. 

Aplica in trei pasi simpli pentru scontare de la Omnicredit

In majoritatea cazurilor, firmele care apeleaza la o forma de ajutor activeaza in domeniul transporturilor, comercial, de constructii, functionarilor publici sau chiar mici producatori de pe diverse paliere. Astfel, fiecare dintre acestia trebuie sa porneasca cu sanse egale in vederea obtinerii unei micro finantari. Tocmai in acest sens, intreg procesul a fost simplificat la Omnicredit, accesandu-se exclusiv online.

Cele mai citite articole

Asadar, tot ceea ce trebuie sa faci pentru inceput este sa iti creezi un cont unic de utilizator pe platforma. Mai apoi, alegi serviciul dorit si completezi formularul aferent. Vei fi ghidat la fiecare sectiune, explicandu-si-se care sunt datele corecte care trebuie furnizate. Transmiti solicitarea catre analiza si primesti un raspuns. Majoritatea cererilor sunt aprobate, urmand ca banii sa poata fi virati in contul companiei chiar in decursul aceleiasi zile. 

Cu Omnicredit primesti mult si platesti putin 

Serviciile de micro finantare de la Omnicredit se deosebesc de un imprumut bancar clasic prin multe aspecte. Cel mai important se concretizeaza in faptul ca nu vizeaza acumularea unei datorii fata de institutia financiara. Dat fiind faptul ca banii circula constant intre cele trei parti implicate, devine imposibila acumularea unor restante de plata.

In al doilea rand, nu sunt implicate dobanzi si comisioane sau taxe ascunse. Fiecare client va trebui sa achite lunar un singur comision fix, care se calculeaza in functie de valoarea biletelor de ordine sau a cec-urilor din luna respectiva. Acesta este stabilit la aproximativ  3% din suma totala implicata.

Beneficiezi de consultanta de specialitate

Atunci cand decizi sa stabilesti o colaborare cu Omnicredit, o faci 100% in deplina cunostinta de cauza, iar inainte de a semna orice contract, poti apela la serviciile disponibile de consultanta prin intermediul carora sa obtii raspunsuri la toate intrebarile pe care le ai. Astfel, specialistii Omnicredit te vor ghida catre cea mai eficienta solutie in raport cu situatia cu care se confrunta afacerea ta. 

Cine poate accesa acest serviciu?

Omnicredit a dezvoltat aceasta linie de micro finantare tocmai din dorinta de a oferi economiei locale un punct de sprijin. Dat fiind faptul ca afacerile mici sau la inceput de drum sunt considerate motorul acesteia, ajutorul se indreapta cu preponderenta catre ele. Asadar, orice intreprindere care functioneaza in baza instrumentelor de plata pe care le acopera scontarea, se poate baza pe Omnicredit. Singura conditie care trebuie indeplinita pentru a garanta incadrarea in normele setate de institutie este ca firma in cauza sa poata demonstra ca in ultimele trei luni a desfasurat activitate economic.

Pe de alta parte, desi aceasta ar fi conditia de baza pentru finantare, nu sunt ignorate si firmele a caror existenta este mai mica de trei luni. In cazul start-up-urilor, procesul este putin mai complex si este nevoie de ajutorul specialistilor Omnicredit. Cu toate acestea, sansele de acceptare sunt foarte mari daca se urmeaza pasii recomandati. Cu Omnicredit ai sansa sa iti accesezi oricand veniturile, obtinand nu doar beneficii financiare, ci mai ales de timp.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa