Agenția Națională pentru Locuințe realizează un bloc la Novaci cu o firmă cu un singur salariat și cu pierderi! Administrația Leuștean dă din umeri

de WTA.ro

În orașul Novaci se va construi un bloc de locuințe pentru tineri, lucrarea fiind câștigată de o firmă din București, care avea declarați în 2018 doar un salariat și pierderi financiare consistente. Administrația locală spune că nu este treaba ei firma cu care a ales să lucreze Agenția Națională pentru Locuințe, ci doar că apartamentele care, odată gata, vor fi date de primar, profesorilor și medicilor din localitate. Investiția de 2,8 milioane de lei, începută în a doua jumătate a anului trecut, de SC Monti SRL din București și de Pezzella Raffaele SI din Cazerta Italia, trebuie finalizată în luna septembrie. Firmele au realizat până acum doar organizarea de șantier.

Cele mai citite articole

Blocul ANL va avea 20 de apartamente pentru tineri, deși primarul Dumitru Leuștean spune că le va acorda, cu prioritate, medicilor și profesorilor din localitate. Imobilul va avea 10 apartamente cu 2 camere, 5 cu trei camere și 5 garsoniere. Edilul liberal a declarat că abia așteaptă să atribuie locuințele viitorilor chiriași, chiar dacă investiția bate pasul pe loc.
În ceea ce privește lucrarea, Leuștean se spală pe mâini când vine vorba de trecutul firmelor care lucrează în localitate. Primarul a declarat la o emisiune TV că nu știe de nicio firmă italiană care lucrează în localitate, deși are afișat numele societății la intrarea în șantierul ANL. Primăria Novaci a acordat, de asemenea, autorizație de construcție firmelor respective în august anul trecut.
În cinci luni, investiția trebuie realizată, dar urmare a evenimentelor din ultima perioadă pare greu de crezut că firmele își vor respecta termenul stabilit.
SC MONTI SRL din București s-a ocupat în 2014, tot cu un singur salariat, de comerț cu ridicata a cărnii și a produselor din carne, conform codului CAEN.
A.STOICA

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa